Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nawet obudziłam się w nocy, bo ją czułam. Nie są to jeszcze kopniaki mocne, nadal takie pukanie, muskanie, ale wiem, że wszystko jest ok:-) Probuje cos wymyslic, jakos to bedzie. Mamy dom, hm raczej mały domek pod miastem, moze tam sie przeniesiemy, a mieszkanie wynajmiemy...jest tylko jedna sprawa, tam mieszka babcia i nie chcemy jej sie zwalac na glowe, wiec sami rozumiecie, dopoki babcia jest z nami nici z tego, ale zawsze jakis pomysl, prawda? No i jeszcze problem za bratem ciotecznym ojego meza, ktory mieszka w drugim domku ale na tym samym podworku, jest alkoholikiem i czesto mu odwala, wiec tez bedziemy musieli jakos z nim dac rade....Co do opieki nad dziecmi, hm, no ja to troche sie boje, swoich dzieci jeszcze nie mam kurcze, poza tym pewnie bede miala mnostwo roboty przy Madzi. no, ale zobaczymy. Co do zwierzakow, wrzucam Wam co jakis czas fotki
Miłego dnia Wam zycze!

noirel a tobie w końcu założyli szew czy ciągniesz tak dalej?dbasz o siebie?
aniaczek to pewnie mamy to samoja mam szew McDonalda od 16 tyg i