• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

Cześć dziewczynki :-)

Kochane odnośnie finansów... to niestety też znaleźliśmy się z mężem w dość nietypowej sytuacji... gdzie tych pieniędzy zaczyna brakować... Dlatego ja zastanawiam się nad tym, aby zmienić lekarza, który przyjmuję na NFZ a nie prywatnie, bo obecnie płacę za wizytę 150 zł... i to często 2 razy w miesiącu...

U nas też się nie przelewa, bo mieszkamy w mieszkaniu wynajmowanym, a perspektyw na kupno mieszkania na razie nie ma... Fakt kiedyś w przyszłości, będziemy mieli mieszkanie i działkę z małym domkiem po teściach... (ale to może być również za 30 lat) i też nie wiemy co z tym fantem zrobić... Bo kredytu na 200 tyś nie chcemy brać bo teraz jest różnie z pracą...

Wiem, że jakoś się to wszystko ułoży... Póki co mam pracę i mąż też... u męża ostatnio gorzej płacą... ale wiem, że nie długo znów nastaną dobre czasu i tych pieniędzy będzie więcej...

Głowa do góry dziewczyny :-)

Zaraz jedziemy z mężulkiem wybrać farbę do pokoiczku Franusia.... bo od 14.01 będzie się zaczynał malutki remont... (oczywiście wszystko skromnie bo szkoda pieniędzy)

reklama
HEJ BABOLKI;)

ja po śniadanku, idę się wykąpać, potem S jedzie na jakieś spotkanie to mnie podrzuci do OBI, w drodze powrotnej zabierze i podjediemy jeszcze do Castoramy - szukam mebli do łazienki za nie rujnujące pieniądze... nie chcemy w nią inwestować bo i tak kilka lat tylko tu jeszcze pomieszkamy... zresztą wszystko w niej jest takie jak zastałam kupijąc mieszkanie, w bardzo dobrym stanie, ale niekoniecnie w moim stylu... pogodziłam się z wyglądem płytek, jednak meblami chcę zwiększyć funkcjonalność i możliwość pochowania łazienkowego "bałaganu". Nie znoszę jak wszystko jest na wierzchu...

Miłego dnia zatem:)

edit

ooo super wieści zapominajka!!! gratulacje Lorelain!!!

Ja czekam aż przybędzie facet od pomiarów mebli pod zabudowę. Obiecał, że pomierzy też łazienkę i na tym co jest spróbuje coś wyczarować.
Co prawda to jeszcze z 2 tyg. Bo teraz miał wyjazd, ale już odliczam. Pojęcia nie mam ile taka zabawa kosztuje.

Dzięki Nanu. Byłam i szukałam. Ale raz, że w tej mojej wiosce jest może 5 firm, które robią. 3 mi odpowiedziały, że drobiazgów nie biorą i mnie spławiły.
A ci robią symulację i wyceną za darmo. Więc sprawdzenie nic nie kosztuje.
a 10 tysi za łazienkę to sporo.

Kartagina świetną masz tą córę:) Gratuluję;-)

Cytryna uwielbiam te psy, mój znajomy ma sukę - Rozalkę i jest świetnym psem.

Ja właśnie odwiozłam mężowego na zachodni i ... pojechał, wróci za 2 tyg.

11tys zaplacilismy ale nie za lazienke a za cala kuchnie,zabudowe pod parapetem w salonie,pawlacz nad wejsciem z polka i szafe gospodarcza...

A do lazienki szukam gotowcow...

reklama
ja mam owczarka niemieckiego długowłosego,ma już 14 lat,we wrześniu stan agonalny,ale leczenie poskutkowało i jest oki,tylko czasami ma problem z chodzeniem.obecnie nie miesza z nami w domu tylko ma swój domek obok naszego.dziś o 6 rano coś jej odbiło i drapała nam do drzwi,R. wstał i dał jej smakołyka,bo zawsze rano jej daje,a ta dalej drapie,to dał jej michę żarcia,zjadła i drapie.myślę może jakiegoś lokatora ma u siebie i boi się wrócić,R. się ubrał i poszedł sprawdzić...a ta się powaliła a łóżko,łapy do góry i żeby ją drapać...wariuje na starość:szok: DSCF0034.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry