Kasienkadg
Fanka BB :)
Czesc dziołszki
Widze ze temat wiary poruszany:-) Ja sie nie wypowiadam, zgadzam sie z Cytryna,chociaz u mnie maly pewnie bedzie chrzczony bo moja tesciowa taka bogobojna i moj małż też chce
A gdyby to odemnie zalezalo, to napewno bym go nie chrzcila;] Przykro to stwierdzic, ale dla mnie katolicyzm to chyba najbardziej zaklamana wiara - nic tu sie z niczym nie zgadza. Malo tego ksieza wszedzie sie mieszaja - a do polityki juz szczegolnie, co mnie wkurza niesamowicie.
Wogóle dla mnie to temat rzeka. Nie chce urazic osob wierzacych - to tylko moje skromne zdanie
Ja dzis tez jakas snieta jestem - i wgl ucho mnie boli
Widze ze temat wiary poruszany:-) Ja sie nie wypowiadam, zgadzam sie z Cytryna,chociaz u mnie maly pewnie bedzie chrzczony bo moja tesciowa taka bogobojna i moj małż też chce
A gdyby to odemnie zalezalo, to napewno bym go nie chrzcila;] Przykro to stwierdzic, ale dla mnie katolicyzm to chyba najbardziej zaklamana wiara - nic tu sie z niczym nie zgadza. Malo tego ksieza wszedzie sie mieszaja - a do polityki juz szczegolnie, co mnie wkurza niesamowicie.Wogóle dla mnie to temat rzeka. Nie chce urazic osob wierzacych - to tylko moje skromne zdanie

Ja dzis tez jakas snieta jestem - i wgl ucho mnie boli

mnie to już wzięło na 2 nogi
nie mogłam z łóżka wstać