reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Nie poczytalam was od wczoraj od ok 16...
Praca-zakupy-obiad-drzemka i byla prawie polnoc wiec tylko zmienilam kanape na lozko:)
Teraz juz po bitwie z budzikiem,czas na kapiel,kawe i przedostatni dzien walki czas zaczac!

Po pracy kierunek : IKEA dzis...

Milego dnia babolki!

dzień dobry
sembo ,ale talent masz . zazdroszcze
nanu szkoda ,że nie mieszkamy blisko. chętnie bym się Tobą wybrała do Ikei.

Ja też mam nadzieję, że to mój przed ostatni dzień w pracy. A tak jak Ty Nanu wczoraj odpłynęłam na kanapie i kiedy obudził mnie ból karku stwierdziłam, że pora przenieść się do łóżka ;-)
Muszę zadzwonić do lekarza i mam nadzieję, że mnie dziś lub jutro (najpóźniej) przyjmie i dostanę od niego to upragnione L4:sorry2: Idę prywatnie i mam nadzieję, że nie będzie robił problemów z L4, jak myślicie??

Sembo
gratuluję talentu:szok:

Mnie sie tez wydaje ze nie powinno byc problemu:) a ikea dzis mnie cieszy bo jade po regal na malej ciuszki,lampki do czytania,komodke,moze cos jeszcze:D
Co do L4 moja gin nie robila zadnych problemow od poczatku,raz nawet dala mi L4 na kilka dn.i jak ja prosilam. Na poczatku sugerowala zeby jednak chodzic do pracy to sie zamartwiac nie bede i zajme sie czyms.... ale ostatnio juz sama zapytala:moze na zwolnienie czas?:) w sb ide po nie:) tak wiec Aska 3mam kciuki!

Dziewczyny mam nadzieję, że na prywatnej wizycie to chyba nie robią problemów, bo po mojej ostatniej wizycie na NFZ to mam normalnie nerwa na samą myśl, że zapytam o zwolnienie a on mnie opierdzieli, że mam pracować i się nie użalać.

Asia myślę ,że to kwestia lekarza, a nie tego gdzie przyjmuje. Ty trafiłaś na NFZ na jakiegoś głupca.
rozumiem ,że masz obawy (to normalne, po takich doświadczenia).
jednak uważam i jestem przekonana, że dostaniesz to co chcesz.
namulika ja nie mam pomysłu na pokój ,nie wiem czego chce.
dodatkowo twierdzę ,że mój mąż mnie nie kocha.
i od wczoraj panicznie boje się porodu, choć to drugi raz :szok:

Hej babolki

dziewczynyy jestem dumna z siebie ;) pamiętacie jak mówiłam że ucze się szydełkować? Dziś zrobiłam pierwsze buciki dla Larci :) oto one:
Zobacz załącznik 529428Zobacz załącznik 529429

są takie maluuutkie <3

Śliczności. Jestem pełna podziwu!

Też mam problem ze skarpetkami :dry:

Aśka musi ci dać zwolnienie, myślę, że miałaś po prostu pecha wcześniej. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&

U mnie jest taka wichura i deszcz, że się odechciewa. Miałam dziś załatwić kilka spraw i chyba sobie jednak posiedzę w domu :dry:

Framama dlaczego? Ja się porodu nie boję, bardziej nacinania jeśli będzie sn :sorry2:

reklama
Aśka zwolnienie na pewno wystawi, prywatnie rzadko robią z tego problemy. Ja jutro idę po przedłużenie, moja też nie chciała dawać ale już ostatnio sama zapytała czy przebywam na zwolnieniu czy przepisać.
Sembo podziwiam masz talent ja w życiu nie stworzyłabym takich cudnych buciczków
Ja porodu też jeszcze się nie boję, pewnie dlatego, że to moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to boli :)
A pogoda we wro póki co może być, jeszcze nie pada i mocno nie wieje.
Miłego dnia :)

Do góry