reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Laru, ja bym Ci mogła oddać trochę chęci, bo i tak mogłabym cały czas :-D No przecież nie wiem, jak można nie mieć chęci, orgazm to najfajniejsza rzecz na świecie :-D

Aniaczek, bo fajnie jest robić coś dla siebie, a przy okazji dla innych, żeby trochę rozrywki mieli ;-)

reklama
Citrus ty nie bądź taka skromna! skoro czytam od rana do wieczora to coś tam odkryłam dla siebie! chociażby chęć odzwyczajenia się od wszelkiego śmieciowego jedzenia i zawalczenia po raz kolejny o siebie, ale dietka to może dopiero jak dzidzię wykarmię więc jeszcze trochę:) może zwyczajnie czytam jeszcze te daty gdy ci się "chciało" tworzyć posty. mam nadzieję że na wolnym znajdziesz chwilę i się nie poddasz:)

co do seksu to nic już nie mówcie bo ja do maja zwariuję! potem też jeszcze z 6 tygodni rekonwalescencji-bzika dostanę! my już patrzymy na siebie jakbyśmy się wzajemnie zjeść chcieli!:)
wiecie że dłoń to 1%powierzchni całego ciała? Mój M mierzył wczoraj powierzchnię moich piersi- jedna to 3%!!! :szok::szok:mega cycki!!

dziękuje wszystkim za miłe sowa, zaraz idę dalej działać;) co do szydełkowania to mama mnie uczyła jak byłam dzieckiem, a teraz pomyślałam że sobie przypomne;) jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam na ten kanał: Crochet Hooks You - YouTube
bardzo dobrze opisane zarówno podstawy jak i bardziej zaawansowane szydełkowe dzieła;)
Dziś zaklepałam urlop 17-31 marca potem na 3 tyg spowrotem do roboty i od 20 kwietnia macierzyński ;)

Anaiczek ale ty babo pracujesz wytrwale, więc spokojnie.

Cytryna zawsze można jakąs formę onanizmu zastosować ;-)

Wy mnie zabijecie tym jedzeniem:no:
Człowiek tu z całych sił próbuje nie przytyć a wy o jednym BEZLITOSNE!!!!

Jejuuuu skończyłam I rozdział mgr! Nareszcie, w sumie pisałam go tylko 4 dni...ale to była męka i pewnie coś będą kazali dopisać jeszcze. To był najkrótszy, jeszcze 2 mega długie i 1 średni.

Mnie nie bolą kości, jak narazie, też mam dość szerokie biodra, boli macica jak za dlugo jestem w danej pozycji, po pisaniu tego mgr poszla nospa w ruch....

Zapo ja się zastanawiam nad trzecią miską zupy, wyszła taka dobra, że się chyba nie powstrzymam:szok:

Sembo
zacznij dziergać i sprzedaż ruszy :)
Ja już mogę u Ciebie zamówić jakąś kieckę albo buciki, kapelusik na chrzciny. strasznie mi się takie rzeczy podobają ;-):-)

laru miłego wieczoru!

Noelle- tulę, oby zły dzień szybko minął!

Noirel ja chcę robić 3d, Pani jak chciałam się zapisać na jedną wizytę na połówkowe i 3d powiedziała, że lepiej poczekać, że babki robią to usg do 30 tygodnia jakoś.
Zapomnajka nie bądź taka surowa wiecznie dla siebie! ;-)
Kartagina no, no niezły osprzęt:-) Ja też już sobie nie radze, jak się zgarbię bez stanika to cyce na brzuchu normalnie;-)

Aśka to musi być pycha ta zupka! Smacznego!

Mój maż uparł sie na remont łazienki, chce koniecznie ją zrobić przed porodem. Ja uważam, że to zbyt kosztowne i narazie powinniśmy wydać pieniążki na co innego, chociaż nie powiem, już od dawna chciałam coś zrobić z tą łazienką...W sumie fachowca mamy za grosze pod ręką, a materiałów dużo nie potrzebujemy, najwięcej kasy na wanno-kabinę....a reszta to mysle, ze bez moich udziwnien, jakies 500zl max.

Ostatnia edycja:
Aisha jestem surowa, bo mam powody. Powiedziałabym, że kilkadziesiąt powodów :zawstydzona/y:

Gratuluję napisania 1 rozdziału. Zawsze najtrudniej zacząć, a potem już leci.

Ja czekam na korektę pracy dyplomowej, ale pewnie poczekam, bo dopiero w pon wysłałam.

Aśka chyba sobie ogórkowej ugotuję...

reklama
Do góry