reklama
Citrus ale to w sumie dobrze, że nie lędźwiowy! ja mam ból w lędźwiowym aż z przodu mnie boli i od dwóch dni się zastanawiam czy to skurcze czy tylko kolejny kryzys bólowy... jak masz dużą piłkę to poćwicz- bardzo pomaga. na łopatki też dobrze poleżeć całkiem płasko z nogami podniesionymi i zgiętymi w kolanach (np. na piłce)- to zalecenie mojego rehabilitanta..
tłumaczę sobie ciągle że te nasze bóle to po prostu taki etap i pewnie do maja się nie skończy a i łatwiej mi nie panikować jak czytam że większość z was też tak ma...
wikki zdrówka życzę z tą nerką!
kobiety w ciąży mają przesrane... (choć lubię ten stan nawet na leżąco;-))
trzymajcie się!!!!
tłumaczę sobie ciągle że te nasze bóle to po prostu taki etap i pewnie do maja się nie skończy a i łatwiej mi nie panikować jak czytam że większość z was też tak ma...
wikki zdrówka życzę z tą nerką!
kobiety w ciąży mają przesrane... (choć lubię ten stan nawet na leżąco;-))
trzymajcie się!!!!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześć;
Biedna malutka.
Jak się to będzie powtarzało daj jej do ssanie łyżkę masełka z cukrem. Powinno złagodzić.
Cytryna współczuję bólu pleców.
Ja jakaś zdepnięta jestem.
poradźcie coś bo zwariuje,jak mi się ten dzieciak dusi,niby nic ale ciągle kaszle,sucho kaszle,gorączki nie ma,trochę katar,wczoraj była u lekarza ale chyba źle dobrał je te syropy,zrobiłam jej cebulowy,do picia gorąca woda z sokiem malinowym albo herbata z cytryną,rutinoscorbin,a ta dalej kaszle jak kasłała,co 30 sekundi już ją od tego kaszlu brzuch zaczyna boleć
![]()
Biedna malutka.
Jak się to będzie powtarzało daj jej do ssanie łyżkę masełka z cukrem. Powinno złagodzić.
Współczuję. Mam nadzieję, że szybko ci to przejdzie.hej dziewczyny zaraz siadam Was nadgonić bo jak zwykle jest co.
Ale wpierw się troszkę pożalę.
W nocy dokladnie o 3 obudził mnie silny ból brzucha po prawej stronie, jeszcze chyba nigdy mnie tak mocno brzuch nie bolał. Wzięłam nospę i myślalam, że przejdzie ale nic się nie ruszłylo wręcz było gorzej. Postanowiłam jechać do szpitala, z ciążą ok dzidzia zdrowa waży 530 g ponad 2 tyg mniejsza ciąża ale tym mam się już nie martwić, szyjka długa 4 cm wieć zrobili usg brzucha i wyszło ze mam zastój w nerkach, nerkę powiększoną i to mnie tak mocno boli. Spędziłam cały dzień na badaniach, kroplówki i dopiero teraz zjadłam pierwszy posiłek. Egh mam nadzieje, że Was to nie będzie tyczyło lekarz mówił, że w ciąży czasem zdarza się tak sytuacja.
Dostałam kolejny antybiotyk i paracetamol.
Tak spędziłam sobotę a teraz idę dalej jeść bo wróciłam wygłodniała.
Cytryna współczuję bólu pleców.
Ja jakaś zdepnięta jestem.
citrus
Fanka BB :)
Czy naprawdę wszystkie będziemy takie zwłoki aż do maja? :/
Jedna dziewczyna napisała mi na blogu wczoraj, że powinnam się może wstrzymać z ciążą, jeśli tak mi ciężko i na wszystko narzekam. Zupełnie tak, jakby kuźwa ciąża była najfajniejszą rzeczą na świecie ://///
Jedna dziewczyna napisała mi na blogu wczoraj, że powinnam się może wstrzymać z ciążą, jeśli tak mi ciężko i na wszystko narzekam. Zupełnie tak, jakby kuźwa ciąża była najfajniejszą rzeczą na świecie ://///
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
A po co w ogóle taki komentarz ? Przecież już jesteś w ciaży i tego nie zmienisz...
Poza tym każdy czasem ma prawo do braku humoru i tryskania energią.
Poza tym każdy czasem ma prawo do braku humoru i tryskania energią.
komentarz okropny. KAŻDY ma prawo do zmiennych nastrojów.
a ciązy nie cofniesz , więc rada taka sobie.
no własnie mnie to czasem drażni jak ktoś mówi ,że ciąża to nie choroba .myślę sobie wtedy to w niej kuźwa bądź.
no własnie mnie to czasem drażni jak ktoś mówi ,że ciąża to nie choroba .myślę sobie wtedy to w niej kuźwa bądź.
szczerze wątpię w to, że wszystkie ciążówki chodzą 9 miesięcy wyprostowane, zadowolone i tryskające energią... w końcu każdego dopada przesilenie, ciężki oddech i jakiś ból a nie rozumieją go te osoby które albo są na początku albo w danej chwili nic je nie boli i nie chcą zrozumieć. przecież nasze ciało się zmienia, oddech, siły.. możemy pomarudzić!
Nia
komentarz okropny. KAŻDY ma prawo do zmiennych nastrojów.
generalnie medycznie nia tez nie jest, ale przezyc niektore zwiazane z nia dolegliwosci to czasem ciezej niz z choroba
reklama
aniaczek
Witajcie niedzielnie!
Citrus współczuje bólu, dobrze, że znalazłaś pozycję w której czujesz ulgę. Na Życiu Pi byliśmy w ubiegłą sobotę z mężem w kinie na 3D, również bardzo nam się film podobał.
Będę dziś gotować gar fasolki po bretońsku żeby mąż miał co wcinać jak będę w szpitalu. W zamian za to obiecał mi że wrócę do czyściutkiego domu, zobaczymy...;-)
Citrus współczuje bólu, dobrze, że znalazłaś pozycję w której czujesz ulgę. Na Życiu Pi byliśmy w ubiegłą sobotę z mężem w kinie na 3D, również bardzo nam się film podobał.
Będę dziś gotować gar fasolki po bretońsku żeby mąż miał co wcinać jak będę w szpitalu. W zamian za to obiecał mi że wrócę do czyściutkiego domu, zobaczymy...;-)
Podziel się:
i już ją od tego kaszlu brzuch zaczyna boleć