reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
generalnie medycznie nia tez nie jest, ale przezyc niektore zwiazane z nia dolegliwosci to czasem ciezej niz z choroba :) ja musze przyznac ze jestem w ciazy dlatego ze chce miec dziecko, a nie dla samej ciazy, sa dni kiedy jest super, ale tez juz bym chciala tego maja, ewentualnie konca kwietnia

ja przedwczoraj probowalam sie doszukac blogoslawienstwa w tym blogoslawionym stanie..jako ze nie przyswajam zelaza dostalam taki preparat z kopem, ze albo mnie mdli albo wymiotuje w kolko, nie moge wyjsc z chalupy bo to preparat o stopniowym uwalnianiu i jak mnie wezmie to niewiadomo kiedy..
nie lubie byc w ciazy :eek:..ale innej drogi nie ma:-D

Teraz mam takie lekko za ramiona. Ale też zapuszczam od 2 lat chyba...
Miałam zupełnie krótkie i jakieś boby. Chyba mi w krótkich włosach lepiej...

Sembo podziwiam!

mi sie baaaaaaaaardzo podobasz w krotkich, bardzo ale to bardzo

oj ja też już miałam wszelkie kolory świata na głowie!
teraz coś ala kasztanobordo mam... a włosy długości odrastających z krótkiej asymetrii - prawa strona do brody, lewa jakoś do końcówki ucha:p ktoś to sobie umie wyobrazić?:p

ja tez, od czarnych, brazow, po blondy wszelakie..
od dlugich po jakies rude pazie
a tego lata to mnie w ogole ponioslo i obcielam na caly cm:-D
i tak sie dobrze czulam z ta fryzura, ze masakra..
a teraz mam pomysl na calkiem krotkie ale z mocno dluzsza grzywka, i ma tak byc do wesela, lecz niestety nie bardzo chca rosnac
jak nie urosna to przedluze i tyle:-D

SKROBACZKI kochane, ale macie wene, doczytalam od soboty i az sie boje nie wchodzic tu dluezj niz cztery godziny:-D

Cześć Dziewczyny,

mam do was pytanie. W nocy koło 4 obudziłam się i odczuwałam bóle jak przed miesiączką, tzn lekkie skurcze w części lędźwiowej i na dole pod brzuchem, okrutnie mnie to przeraziło. Nie były to silne bóle, ale jednak dziwne bo od 6 miesięcy już tego nie odczuwałam. Teraz leżę grzecznie w łózku bo mnie to bardzo wystraszyło, ale nie mam mozliwosci wizyty u mojego lekarza ( dopiero w piatek ). Teraz jest już okej, po godzinie zasnełam i jak się obudziłam już ich nie bylo. Czy któraś z was tak miała?

to ja odskocze od opowiesci koszmarowych, moj syn tak slabo spal ze nawet nie zdarzylam wpasc w glebsza faze snu... padnieta jestem

citrus- przedzwon dopytaj o to pieczenie, bo raczej normalne to nie jest

kaja- oj wspolczuje, jak dlugo musisz to brac?

marciosz- ja na poczatku stycznia mialam tez niepokojace skurcze, odrazu do lekarza pobieglam powiedzial mi ze ginekologicznie wszystko ok nic sie nie dzieje, i albo mala na nerwie lezy i ten puls odbieram jako skurcze albo to skurcze braxtona-hicksa, jesli sie niepokoisz przedzwo do swojego lekarza i dopytaj, ale z reguly to nie jest nic zlego

marciosz jak już nie boli to powinno być dobrze, mógł złapać jakiś skurcz macicy. Jak się powtórzy taka sytuacja weź sobie nospę działa rozkurczowo. Chyba, że ból byłby bardzo silny i pojawiał się w bliskich odległościach to bez zastanowienia jedź do szpitala ale póki co nie martw się. Mnie też czasem tak pobolewa.

Cześć Dziewczyny,

mam do was pytanie. W nocy koło 4 obudziłam się i odczuwałam bóle jak przed miesiączką, tzn lekkie skurcze w części lędźwiowej i na dole pod brzuchem, okrutnie mnie to przeraziło. Nie były to silne bóle, ale jednak dziwne bo od 6 miesięcy już tego nie odczuwałam. Teraz leżę grzecznie w łózku bo mnie to bardzo wystraszyło, ale nie mam mozliwosci wizyty u mojego lekarza ( dopiero w piatek ). Teraz jest już okej, po godzinie zasnełam i jak się obudziłam już ich nie bylo. Czy któraś z was tak miała?

Ja tak miałam i przeszło po nospie i leżeniu.

Moje włosy również przeszły chyba wszystko. Obecnie mam do ramion czerwono-brązowe ale już mnie świerzbi na zmianę.
Zawiozłam córkę do przedszkola a tam tylko 2 dzieci w jej grupie! Oczywiście po drodze samochód zaliczył oberka prawie 360 stopni takie warunki:szok:

Co robicie na obiad?

to ja odskocze od opowiesci koszmarowych, moj syn tak slabo spal ze nawet nie zdarzylam wpasc w glebsza faze snu... padnieta jestem

citrus- przedzwon dopytaj o to pieczenie, bo raczej normalne to nie jest

kaja- oj wspolczuje, jak dlugo musisz to brac?

marciosz- ja na poczatku stycznia mialam tez niepokojace skurcze, odrazu do lekarza pobieglam powiedzial mi ze ginekologicznie wszystko ok nic sie nie dzieje, i albo mala na nerwie lezy i ten puls odbieram jako skurcze albo to skurcze braxtona-hicksa, jesli sie niepokoisz przedzwo do swojego lekarza i dopytaj, ale z reguly to nie jest nic zlego

to juz ostatnia deska, inaczej mnie poloza pod kroplowe, wiec wole tak, nie wiem, pewnie do konca:baffled:

ide dzisiaj do poloznej na 15 wiec moze powie cos wiecej, a w czwartek do lekarza na badania szyjkowo usg...bo to przeciez co dwa tyg przy blizniolach..

a rzucaja sie jak wsciekle:-D

reklama
ja Wam zazdroszczę sexu jakiegokolwiek,mi ze względu na szyjkę nie wolno i mój chop nawet nie pozwala żebym rękę położyła na jego klejnoty ,nawet gdy jest ubrany "nie ruszaj ,bo ja dotknąć Cię nie mogę" bo faktycznie,brzucha nie głaszcz bo skurcze,sutki nie dotykaj bo bolą...:-(a tu jeszcze tyle czasu...aseksualny się zrobił,mam nadzieję że po porodzie sytuacja powróci do normy:szok: a czy sam orgazm też może wywołać skurcze?bo ja czasami to już sny mam erotyczne i budzę się bliska orgazmu...i boję się że sobie zaszkodzę :szok:

a jeśli chodzi o włosy...miałam każdą długość,nawet 2 mm:-) każdy kolor i każdą fryzurę...prawie,bo dredów nie miałam,ale dredloki,warkoczyki,corny.a teraz mam najdłuższe włosy jakie kiedykolwiek miałam,daleko za łopatki,ale w sumie żałuję że nie podcięłam przed ciążą,bo teraz ciężko myć i suszyć...

u mnie dziś ksiądz po kolędzie ma chodzić...pewnie się nagada...

Kaja a masz jakieś zdjęcie z usg gdzie widać dwoje dziecioki ?

Do góry