Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hej ciężarówki;
Ile mam lat? Łoooo matko albo jeszcze więcej 31
Pokaż fotkę!
Ja zawsze marzyłam o rudych włosach i bardzo podobają mi się piegi
Nie umówiłaś się
Kupiłam farbę i będę je katowała.
Citrus ty taka laska, że to on chyba powinien być zazdrosny
Ja miałam znowu w nocy koszmary. Śniło mi się, że malutka była chora i znowu obudziłam się z płaczem, no masakra z tymi snami.
zapominajko a ile wiosen ?
Ile mam lat? Łoooo matko albo jeszcze więcej 31

oj ja też już miałam wszelkie kolory świata na głowie!
teraz coś ala kasztanobordo mam... a włosy długości odrastających z krótkiej asymetrii - prawa strona do brody, lewa jakoś do końcówki uchaktoś to sobie umie wyobrazić?
![]()
Pokaż fotkę!
Ja zawsze marzyłam o rudych włosach i bardzo podobają mi się piegi

cześć dziewczyny,
mnie dziś też czeka ciężki dzień.
jak wrócę to napisze i sprawdze co tam u Was.
a tymczasem milego dnia!
p.s. zapominajka umówilaś się do fryzjera?
Nie umówiłaś się

Kupiłam farbę i będę je katowała.
Citrus ty taka laska, że to on chyba powinien być zazdrosny

Ja miałam znowu w nocy koszmary. Śniło mi się, że malutka była chora i znowu obudziłam się z płaczem, no masakra z tymi snami.
Normalnie... kurza stopa... boli mnie W ŚRODKU podczas seksu. No boli i koniec, na dodatek piecze. Chłop spanikowany, że mi krzywdę zrobi i najchętniej w ogóle by mnie nie dotykał kijem przez szmatę aż do maja, a mnie się płakać chce, bo jak tak można bez seksu. Nie wiem teraz, czy tydzień po skończeniu Macmiroru znów mi się uczynił stan zapalny, czy po prostu nie został zaleczony tą dwunastodniową kuracją. Ginekologa mam dopiero 4. lutego, wcześniej się nie dopcham, choćbym nie wiem, jak bardzo chciała. Jestem więc wściekła, możecie sobie wyobrazić.
Ale ten ból to tragedia, no przecież do szczęścia brakuje mi kolejnej dawki przewstrętnych globulek
ale i mi libido spada prost proporcjonalnie do nabierania wagi, czuje się bardziej jak połamana babcia niż gorąca kochanka więc powidzmy że mu się nie dziwię.