reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Hej,

Ja ze szpitala.. badania porobione, czekam na wyniki. Dam znać jak coś będę wiedziała, byłam na ktg i posłuchałam sobie serduszka synia.

Citrus
wszystkiego naj z okazji imienin i rocznicy. Ja też używam rączek i buzi ;)

Kaja nastraszyłam się troszkę z tym preparatem zamiast żelaza bo właśnie z powodu małego żelaza i podejrzewania że się nie wchłania jestem w szpitalu. Ciekawe czy mi też taki środek dadzą.

Marciosz ja miałam ze 2 tygodnie temu dokładnie tak samo, więłam nospę i już się nie powtórzyło.

Odezwę się jak będę wiedziała coś więcej. Pozdrawiam Was!

reklama
wikki dzwonilam to wiesz....ochrona danych osobowych ba bla bla..

za pare dni wizyta to wtedy odbiore:-)))

u mnie sypie i sypie...zwariowac idzie od tego sniegu...

Cytrynko rosnij duza-okraglutka-zolciutka lub zieloniutka jak limonki!Wszystkiego naj,naj,naj z okazji imieninowych i rocznicowych :-)

Przesada z tymi wynikami.Niech potwierdza podajac pesel.Przeciez obca osoba nie zna...

citrus sto lat! duużo zdrowia i spełnia marzeń:-):-)
tyle piszecie ,że ciążko jest nadążyć.:szok:
ja wróciłam dl domu, jestem padnięta. jeździ się okronie ,a drogi osiedlowe wołają o pomstę do nieba!
teraz bede piec ciasto i gotować obiad.
jutro przyjeżdza moja mama i teściowa na uroczystości związane z dniem babci i dziadka w przedszkolu

Dzięki dziewczyny :-D Każda okazja do świętowania jest dobra, nawet imieniny ;-)

I w ogóle jestem głupia... Teraz się zorientowałam, że BB można ustawić w wersji kolorystycznej DLA CHŁOPCA... A ja od początku miałam różową i myślałam, że tak ma być :laugh2:

5 lat temu mialam bobasa w domu!Ja zdalam sobie sprawe ile to juz czasu kiedy...musialam podac u weterynarza wiek naszego kota.Ma 8 lat :szok: Alez ten czas leci....

W srode ma przyjechac do nas suszarka.Wiec nie piore nic od prawie tygodnia i czekam na testy ;-) Mam nadzieje,ze bedzie dzialac jak ta grzecznosciowa-naszej sasiadki.Juz sie nie moge doczekac!Bede prala 3 dni bez przerwy pewnie ;-)

Dziewczyny musze sie Wam,niestety,pozalic:rzucam pawiami od rana!Od poludnia jest lepiej ale caly czas mi niedobrze :sorry: Jakies chorobsko znow sie placze kolo mnie.Mam nadzieje,ze sie samo wykurzy.Czosnkiem i cytryna...

reklama
Hej laseczki,
Nie mam siły Was doczytać :( migneły mi przed oczyma imieninki Citrus i rocznica więc dużo zdrówka, spokoju i miłości zyczę :)
Co do clotrimazolu to kup w globach :)

Krwawienia Bogu dzięki sie nie powtórzyły, wyniki moczu ok ale oczywiście żeby nie było zbyt wesoło to znowu złapało mnie przeziebienie;/ Katar do kolan normalnie;/ dzisiaj wieczorem chyba poratuje sie clemastyna. Młoda została dzisiaj w domu, bo coś kaszleć zaczeła;/ Chrześniak po ponad miesiącu siedzenia ze mną w chałupie poszedł na tydzień do przedszkola i znowu chory;/ pieprzona epidemia;/

Do góry