Mdła
Fanka BB :)
Cytrynko a nie masz mozliwosci zeby do jakiejs milej pani osobiscie sie udac?Lub z szefostwem taty sie porozumiec?Bo co osobiscie to osobiscie.Jakos nigdy niczego w Pl nie udalo mi sie zalatwic telefonicznie
i ta droga wysunelam wnioski.Moze jeszcze nic straconego?
Ja wstalam.Jest nieco lepiej ale dzisiejszy dzionek tez spd kocyka poogladam
Jeszcze tu mnie lamie,tam mi strzyka.Ale poprawa widoczna-co wazniejsze maz w pracy i dzwonil,ze w miare ok jest.Wiec szczesliwa jestem!
Bo to znaczy,ze ja jutro tez na nogi stane!
Dzien szary i paskudny.Pada mizerny deszcz,jakies +1 czy +2 na dworze.Zgnilizna.W sumie nie ma co zalowac,ze sie go jeszcze pod ceplutkim,mieciutkim kocem spedzi z kubkiem pysznej herbatki doprawionej sokiem malinowym i miodem....
Chyba bym chciala zeby to juz chociaz marzec byl.Ale nic to-jeszcze tyle do zrobienia w koncu! :-)
i ta droga wysunelam wnioski.Moze jeszcze nic straconego?Ja wstalam.Jest nieco lepiej ale dzisiejszy dzionek tez spd kocyka poogladam
Jeszcze tu mnie lamie,tam mi strzyka.Ale poprawa widoczna-co wazniejsze maz w pracy i dzwonil,ze w miare ok jest.Wiec szczesliwa jestem!
Bo to znaczy,ze ja jutro tez na nogi stane!Dzien szary i paskudny.Pada mizerny deszcz,jakies +1 czy +2 na dworze.Zgnilizna.W sumie nie ma co zalowac,ze sie go jeszcze pod ceplutkim,mieciutkim kocem spedzi z kubkiem pysznej herbatki doprawionej sokiem malinowym i miodem....

Chyba bym chciala zeby to juz chociaz marzec byl.Ale nic to-jeszcze tyle do zrobienia w koncu! :-)
życzenia racz przyjąć jeszcze ! dużo zdrowia i wszelkiej pomyslnosci w życiu!
Przecież ja całe życie na coś czekam.