reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ach jest coś nowego, kurde nie mogę chodzić, boli mnie dół brzucha, myślałam, że to macica, ale chyba jednak po prostu kość łonowa się rozchodzi, podobno to normalne....jak myślicie? Ból jest dość dokuczliwy...

Aisha - mnie tez boli ojjjj booolllliiiii ;/ To kosci miednicy.

I wrocil mi kochany bol zeber i plecow... A wczoraj bylo tak pieknie... Boje sie, ze tak juz bedzie do konca ciazy... Nie wytrzymam z takim bolem tyle czasu;(

Mnie też boli, boję się żeby to nie była nerka, bo ciągle tylko z prawej strony.... Jutro pokażę lekarzowi wyniki badań - obawiam się że nie są zbyt dobre :( W moczu mam leukocyty (dużo) i krew (mało) .........

Odebrałam wyniki glukozy. Raczej nie mam cukrzycy ale jutro lekarz to potwierdzi. Wyniki krwi mam idealne. Tylko ten mocz cholerny!!!!!!!!!!

Dzisiaj wyrwałam się wcześniej z pracy ;) Jak dotarłam do domu to jeszcze chwilkę było jasno za oknem... Usmażyłam kotleciki z mięsa indyka (mielonego) i placuszki z cukinii. Mniam!

wikki nie strasz bo zaraz wszystkie polecimy sprawdzać nerki!!uciski na tym etapie są chyba normalne... tylko no właśnie- jak tu wytrzymać??

ja na roozstępy oliwkę ziajki. nic nie ma a brzuchol mam wielki jakbym już miała rodzić!może to od leżenia:) ale już kiedyś pisałyśmy że to zależy od predyspozycji...

aisha jak się rozchodzisz za szybko to obwiąż sznurkami i mocno ściśnij - to powstrzyma rozejście kości!:-D:-D:-D

ja mam dziś straszzny ból głowy, migrena normalnie i marzę tylko o spaniu...
M mi zaserwował kaczkę pieczoną i surówkę z rukoli- i jak tu się gniewać?:laugh2:

Mnie też od czasu do czasu boli. Z tego co pamiętam w pierwszej ciąży też to przerabiałam...
Ja glukozę wypiję chyba 31. Już mi gorzej.

My też pojedzeni (kurczak w cebuli, misa sałaty z dodatkami), aż S padł i śpi:)
A mnie kłuje też, raz tu raz tam.... często przy wstawaniu.... no i np ostatniej nocy - biodra.... dopiero kojec/rogal pomógł...
cóż - chyba taka nasza dola....

Ja na glukozę dopiero 11lutego ale już jak pomyślę to strach:szok:
A co do rozstępów to czymkolwiek bym się nie smarowała i masowała to i tak france wychodzą, u mnie niestety to sprawa hormonalna:angry::angry::angry::angry:

reklama
Do góry