reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
aaa - takie miałam mieć w pierwszej wersji projektu:p

do momentu aż kupiliśmy lampy - wtedy drewniane blaty stały się czarnymi, a te fronty zmieniły się na biały lakier. Ścianka z tynkiem pod TV też miała być drewniana.... i wszystko przez lampy:p
a te fronty do dziś mi się podobają - jedynie był też problem żeby upakować sensownie IKEE u mnie wykorzystując każdy skrawek miejsca.... jednak co na wymiar to na wymiar - mam teraz nawet wymiarową szafkę na stolnicę, blaszki i deski do krojenia, każdy cm wykorzystany....
No i cenowo ikea mi wyszła prawie tyle co meblarz za wszystko - a w ikei tylko kuchnie kalkulowałam, i to bez montażu...
tyle że ty część mebli już masz...

Panny, powiedzcie mi, co ja mam zrobić z tą glukozą, którą kupiłam i którą idę jutro zrobić? :-)

mnie panie same rozpusciły w wodzie... ja piłam na parę łyków, bo w pierwszej ciąży, jak strzeliłam jak banię, to mało nie zjechałam:-D a tak poważnie, to kazdy inaczej reaguje... przy mnie kobieta się zheftała:szok: no pyszne to nie jest, zwłaszcza jak ktoś nie lubi słodkiego... nie wolno się chyba za bardzo ruszać, bo to zmienia wchłanianie glukozy, więc tą godzinę lub dwie siedzisz na tyłku i tlyko do kibelka... w zwiazku z tym pewnie "dla odmiany" sobie poczytasz...

a projektowanie to mnie być może czeka - jeśli dostanę kredyt....

Ostatnia edycja:
ZAPO, lo matko, jak ten czas leci...

dobra, generalnie glowny problem to ta cholerna instalacja, do ktorej albo sie dostosowac i tu pole manewru ograniczone, albo wywalic w pizdu kupe kasy i te instalacje i od nowa za ciazkie pieniadze..

Dziewczyny dziś moja 100dniówka :-D częstujcie się
aemimg_1251cupcakes.jpg

Kora30 jak ja Ci zazdroszczę tej pomidorowej :zawstydzona/y:uwielbiam pomidory i wszystie potrawy z nimi a przez to cholerne uczulenie nie moge ich jeść :-(

Zapo współczuje Ci tych przeróbek. My robiliśmy tylko pokój dla malucha i już miałam dość... A koszt 12 tys to faktycznie jakos bardzo duzo...:eek:

Ullana szczyt nieodpowiedzialności u niani. Ja rozumiem że pod kurtką mogła być szybko wytarta ale żeby mokre włosy !!! :szok:

No nie moge z Wami ! Ciągle o jedzeniu !! i przez to muszę iść już zjeść coś !!! :-D Nie mogę doczekać się tych wszystkich wiosennych nowalijek....

Jeśli chodzi o oddawanie krwi to chodzę raz na pół roku. Szpiku oddawania boje się. A jeśli chodzi o narządy to mam specjalną kartkę w portfelu i oświadczenie woli w domu (no i całą rodzinę poinformowalam), że jakby coś i moje flaki miałyby się komuś przydać to niech biorą co chcą. Mi w trumnie i tak się nie przyda :-)

Alg - mniammmm;) Slodycze mnie zgubia w tej ciazy:-D

Ja wlasnie smaze nalesniczki i zrobilam sobie do tego waniliowy twarozek z rodzynkami, kiwi i mandarynka:-D

Fiołkowa- Marciosz nam to w weekend pokazywala;D Jestem za podpieciem tego u wszystkich facetow;D

reklama
Do góry