reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Jaki temat-dziekujemy dd tvn :-) Ja sie bje igiel jak ognia ale krew oddawalam.Nie regularnie,nie zeby jezdzic ale "przy okazji".Teraz nie mozemy ale tu widze przyjezdzaja busem raz na jakis czas-zawsze sie oglaszaja-i pewnie pojde.Tylko ja mam taka kiepska krew bo AB Rh+ i tylko osobom z AB Rh+ moze pomoc.za to ja perfidnie biore od kazdego...Oddac nerke to fakt-nie taka prosta sprawa.Ja bym sie przez dzieci nie zdecydowala.Rodzina mojego meza prawie cala wyginela ze wzgledu na chore nerki.Okropienstwo.Zawsze jak narzeka to sie o niego boje :zawstydzona/y:
Plastycznie cyckow na pewno nie.Przynajmniej teraz sa ok-mam nadzieje,ze drugi szkodnik nie naruszy ich za bardzo.Bywaja gorsze i bez rodzenia i karmienia :-)A kolezanka robila i mnie sie osobiscie nie podobaja.Ale ona jest zachwycona...

Basen-marzenie.Moze uda nam sie wszystkim,cholera jasna,wyzdrowiec i pojechac?!Na przyklad do soboty?

Meble hmmmm, ogólnie projekt taki zwykły. Nic czego bym sama nie zrobiła. Tylko tyle, że wymaga przeróbki instalacji H2O i pochowania rurek ( których 4 lata temu przy remoncie żadna z 4 ekip pochować nie chciała/umiała/miała swoje wizje).
Bez robocizny i sprzętu, czyli meble+ montaż wyszło nam jakoś 12 000.
To samo w Ikea na bazie elementów które mamy i częściowo z naszym sprzetem jakoś 5500, ale montaż samodzielny wiadomo.
Zobaczymy co powie zmyślny instalator - bo obawiam się, że to samo co tamci. I pewnie złożymy kuchnię sami.

Jakoś strasznie drogo wydaje mi się policzyli wam te meble:szok: Może poszukacie u konkurencji czegoś tańszego?

Mój P na wiosnę sam będzie nam wymieniał meble kuchenne i sam je zaprojektuje i wykona ale on ma takie zacięcie do majsterkowania:happy: tylko z czasem gorzej i obawiam się że potrwa to trochę:eek:

a co do oddania narządów to mam takie samo zdanie jak większość z was, do krwi i szpiku raczej bym się przemogła (chociaż ja bojaźliwa jestem:sorry:) a narządy po śmierci jak najbardziej tak a gdyby była konieczność wcześniej to raczej bliskiej osobie

dla śmiechu, fotka pt "sprzedając na ebayu..."
Aimi-Jones-uncensored-ebay-picture.jpg

PS gdzie wy te zdjęcia frontów Zapominajki widzicie?

Cześć dziewoje :happy:

W życiu Was nie nadrobię, miałam popsuty laptop... Nic to;-)

Mam nadzieję, że każda w dobrym zdrowiu i humorze :happy:

U nas wczoraj cały dzień lało i w nocy przymarzło, dziś jest niezła ślizgawka, nawet nie wychodzimy z domu:baffled:

Hahahahahahahhhh :-D

Fiołkowa, a się tak wczoraj zastanawiałam właśnie, gdzie Cię wcięło i czy przypadkiem nie wystrzeliłaś się na orbitę okołoziemską :-D

Panny, powiedzcie mi, co ja mam zrobić z tą glukozą, którą kupiłam i którą idę jutro zrobić? :-)

Hahahahahahahhhh :-D

Fiołkowa, a się tak wczoraj zastanawiałam właśnie, gdzie Cię wcięło i czy przypadkiem nie wystrzeliłaś się na orbitę okołoziemską :-D

Panny, powiedzcie mi, co ja mam zrobić z tą glukozą, którą kupiłam i którą idę jutro zrobić? :-)

w lab pobiorą Ci krew, potem każą tą glukozę wymieszać z wodą, wypić i po 1h lub 2h (w zależności od zaleconej przez lekarza dawki glukozy) pobiorą ci krew raz jeszcze:)

reklama
Zapo - faktycznie sporo ta twoja kuchnia - ja za same meble placilam 5tys, a mam ich calkiem sporo;) 12tys to juz nas wyszlo chyba ze sprzetami wszystkimi (okap, mikrofala, lodowka, plyta, piekarnik;). Ogolnie remont kuchni i lazienki razem wraz z wymiana sprzetow wyszedl nas ok. 25tysiecy. Niestety braklo mi kasy na moje wymarzone szklo hartowane miedzy meblami, ale mam zamiar je zrobic jeszcze przed urodzeniem dziecka - mam nadzieje ze plan wypali. Bo fototapeta limonkowo - pomaranczowa pod szklo juz czeka;)

kaja - no niezla masz zachcianke:-D

Citrus - tez sie jutro w koncu wybieram na ta glukoze. Moglam dzis isc bo sie sama obudzilam przed 7, ale stwierdzilam ze mi sie nie chce:confused2: Wiec mam zamiar pelznac jutro. mam przepisane 75g glukozy.

Moje dziecie wyszlo chyba w koncu z pod zeber:-D Bo od wczoraj mnie nie bola:-D
Ja na obiadek mam ogorkowa, ktora robilam wczoraj i usmaze pare nalesnikow do tego;)
A o 16 jade na kawke do mamy;)

Do góry