reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
Aisha - mnie tez boli ojjjj booolllliiiii ;/ To kosci miednicy.
I wrocil mi kochany bol zeber i plecow... A wczoraj bylo tak pieknie... Boje sie, ze tak juz bedzie do konca ciazy... Nie wytrzymam z takim bolem tyle czasu;(
I wrocil mi kochany bol zeber i plecow... A wczoraj bylo tak pieknie... Boje sie, ze tak juz bedzie do konca ciazy... Nie wytrzymam z takim bolem tyle czasu;(
PolaTola
Mnie też boli, boję się żeby to nie była nerka, bo ciągle tylko z prawej strony.... Jutro pokażę lekarzowi wyniki badań - obawiam się że nie są zbyt dobre
W moczu mam leukocyty (dużo) i krew (mało) .........
Odebrałam wyniki glukozy. Raczej nie mam cukrzycy ale jutro lekarz to potwierdzi. Wyniki krwi mam idealne. Tylko ten mocz cholerny!!!!!!!!!!
Dzisiaj wyrwałam się wcześniej z pracy
Jak dotarłam do domu to jeszcze chwilkę było jasno za oknem... Usmażyłam kotleciki z mięsa indyka (mielonego) i placuszki z cukinii. Mniam!
Odebrałam wyniki glukozy. Raczej nie mam cukrzycy ale jutro lekarz to potwierdzi. Wyniki krwi mam idealne. Tylko ten mocz cholerny!!!!!!!!!!
Dzisiaj wyrwałam się wcześniej z pracy
wikki nie strasz bo zaraz wszystkie polecimy sprawdzać nerki!!uciski na tym etapie są chyba normalne... tylko no właśnie- jak tu wytrzymać??
ja na roozstępy oliwkę ziajki. nic nie ma a brzuchol mam wielki jakbym już miała rodzić!może to od leżenia
ale już kiedyś pisałyśmy że to zależy od predyspozycji...
aisha jak się rozchodzisz za szybko to obwiąż sznurkami i mocno ściśnij - to powstrzyma rozejście kości!

ja mam dziś straszzny ból głowy, migrena normalnie i marzę tylko o spaniu...
M mi zaserwował kaczkę pieczoną i surówkę z rukoli- i jak tu się gniewać?
ja na roozstępy oliwkę ziajki. nic nie ma a brzuchol mam wielki jakbym już miała rodzić!może to od leżenia
aisha jak się rozchodzisz za szybko to obwiąż sznurkami i mocno ściśnij - to powstrzyma rozejście kości!

ja mam dziś straszzny ból głowy, migrena normalnie i marzę tylko o spaniu...
M mi zaserwował kaczkę pieczoną i surówkę z rukoli- i jak tu się gniewać?

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mnie też od czasu do czasu boli. Z tego co pamiętam w pierwszej ciąży też to przerabiałam...
Ja glukozę wypiję chyba 31. Już mi gorzej.
Ja glukozę wypiję chyba 31. Już mi gorzej.
My też pojedzeni (kurczak w cebuli, misa sałaty z dodatkami), aż S padł i śpi
A mnie kłuje też, raz tu raz tam.... często przy wstawaniu.... no i np ostatniej nocy - biodra.... dopiero kojec/rogal pomógł...
cóż - chyba taka nasza dola....
A mnie kłuje też, raz tu raz tam.... często przy wstawaniu.... no i np ostatniej nocy - biodra.... dopiero kojec/rogal pomógł...
cóż - chyba taka nasza dola....
natalia_bis
Ja na glukozę dopiero 11lutego ale już jak pomyślę to strach
A co do rozstępów to czymkolwiek bym się nie smarowała i masowała to i tak france wychodzą, u mnie niestety to sprawa hormonalna

A co do rozstępów to czymkolwiek bym się nie smarowała i masowała to i tak france wychodzą, u mnie niestety to sprawa hormonalna

reklama
Ach, czyli bezwiednie wiem, co robię;-)

Myślę, że różne bóle na tym etapie są normalne, niestety

Ja na rozstępy stosuję krem Tołpa i jestem zadowolona;-)
Podziel się: