Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Jak na czestotliwosc ptactwa dom w miare ogarnity ale za obiad sie nie zabralam.Musze szybko bo indor troszku w ziolach jakich i przyprawach przeciez przelezec musi.
Kawusia.Wlasnie przestalam rzucac ptaki i aby uczcic artykul-wcisnelam pol czekolady!Jak na czestotliwosc ptactwa dom w miare ogarnity ale za obiad sie nie zabralam.Musze szybko bo indor troszku w ziolach jakich i przyprawach przeciez przelezec musi.
O szczepieniach nawet teraz odebralam ponaglenie-swoja droga musze tu pokazac lekarzowi.Bo mala musi miec jakos teraz.Razem z przegladem jej pewnie zrobia.W dzisiejszym,cywilizowanym swiecie teoretycznie nie powinno byc juz w ogole dostepnych szczepionek z rtecia!Ale wiadomo-teoria sobie a praktyka sobie.I zamowienie w szpitalu idzie tam,gdzie najwiecej zaproponuja bonusow.Albo gdzie najtaniej.Ja na wszelki wypadek za kazdym razem dopytywalam czy to na pewno ta nowa szczepionka.
Czytalam tez duzo na temat skojarzonych.I tez nie wygladalo to powalajaco-mnie nie przekonalo.I tylko obowiazkowe robilismy.Teraz tez bedziemy tu szczepic.Wlasnie obowiazkowe.Ja wiem,ze sa powiklania poszczepienne.Ale zgadzam sie,ze tych chorob "nie ma" bo ludzie sa masowo szczepieni.I znam odwrotna sytuacje-matka "zyjaca w zgodzie z natura" nie zaszczepila synka i jak mial 4 latka zmarl na "nieistniejaca" chorobe.Kobieta mieszkala na naszej dzielnicy.Nigdy nie doszla do siebie.Sa tez wstrzasy poantybiotykowe-moja mala jest uczulona na penicyline i 2 tygodnie spedzilysmy w szpitalu.Cale szczescie nie miala wstrzasu bo moglo byc roznie...Wiele ludzi ma powiklania poantybiotykowe ale nie rezygnuje sie z antybiotykoterapii bo zwyczajnie nie wymyslono jeszcze nic lepszego...Decyzja jest trudna.Bo kazdy wybor niesie ze soba zagrozenie...