reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny na wypisie ze szpitala mam dł szyjki 25mm zmierzona w dniu przyjecia do szpitala a drugi pomiar jest po 2tyg i pisze 1,74+1,58cm to trzeba dodac do siebie? szyjka moze sie wydłuzyc? bo nie wiem jak rozumiec ten + moze któras z Was miala podobny zapis?

reklama
kitka podobno żeby odwrócić urok trzeba zbić drugie lustro,kup w kiosku kieszonkowe za 2 złote i zbij:-) będzie dobrze:-)

majowka.2013 tak,musisz te wymiary dodać,ja też mam tak na ostatnim wydruku.szyjka może się wydłużyć jeśli ją odciążysz,znaczy będziesz dużo leżeć,też już miałam w tej ciąży taką sytuacje,liczę że do 14 lutego znowu mi się wydłuży

Ostatnia edycja:
Framama ja caly czas sie smieje ze w aucie urodze bo mam ok 20km do szpitala :-D
Kitka glowka do gory napewno wszystko sie ulozy wkoncu musi;-)A mezem sie nie przejmuj zazwyczaj chlopy tak maja jak sa jakies klopoty to jest kompletna zlewka,my sie zamartwiamy o wszystko a oni nic.Ale zobaczysz bedzie dobrze :tak:

Ewelinkam witaj!

Kitka przytulam.
Przykro mi, że takie stresy przechodzisz i trzymam kciuki, żeby to wszystko się szybko unormowało.

noirel a jestes pewna ze szyjka moze sie wydłuzyc? bo wychodziłoby na to ze jak wychodziłam szyjka miała 3,32cm a 2 tyg przed 2,5cm mozliwe to? wizyte mam dopiero w czwartek dlatego szukam pomocy na forach czy te pomiary sie dodaje?

Przytul.... ja wiem, że ludzie mają zdecydowanie większe problemu i naprawdę dziękuję Bogu, że mam ,,tylko,, takie, a nie jakieś np poważne choroby czy cuś. Wierze, że wyjdziemy z tego za jakiś czas ale póki co jest cholernie ciężko:no: i tak naprawdę w tym wszystkim dołuje mnie najbardziej podejście mojego męża.... wszystko by codziennie odkładał na jutro:wściekła/y: Gdybym nie była w ciąży sama szukała bym pracy, a nie siedziała na d...

TULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:tak:

Dziewczyny na wypisie ze szpitala mam dł szyjki 25mm zmierzona w dniu przyjecia do szpitala a drugi pomiar jest po 2tyg i pisze 1,74+1,58cm to trzeba dodac do siebie? szyjka moze sie wydłuzyc? bo nie wiem jak rozumiec ten + moze któras z Was miala podobny zapis?

moj ginekolog mowi ze jak najbardziej, szyjka moze sie wydluzyc....tez zdurnialam na poczatku, ale podobno wg wiedzy fachowej jest to mozliwe i wcale nie rzadkie

wróciłam!
Dzieewuszka będzie:-):-):-):-):-):-):-)
ale reszta to same nerwowe rzeczy... szyjka się otworzyła aż na wysokość szwu (więcej nie da już rady). w piątek szpital- reszta na odpowiednim wątku

ale się podłamałam...:-(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny boli Was podbrzusze, kurcze mnie praktycznie codziennie jak przed okresem, gadałam o tym lekarzowi , ostatnio sprawdzał szyjkę powiedzial, ze ok , że trzyma , że zachowana, a ja codziennie na nospie .
Kartagina trzymam kciuki

Dziewczyny boli Was podbrzusze, kurcze mnie praktycznie codziennie jak przed okresem, gadałam o tym lekarzowi , ostatnio sprawdzał szyjkę powiedzial, ze ok , że trzyma , że zachowana, a ja codziennie na nospie .
Kartagina trzymam kciuki
mnie tez czasem boli, ale nie jest tragicznie, mialam ctg i nie mam skurczy wiec sie nie stresuje. Lekarz zalecil branie codziennie nospy?

reklama
noirel a jestes pewna ze szyjka moze sie wydłuzyc? bo wychodziłoby na to ze jak wychodziłam szyjka miała 3,32cm a 2 tyg przed 2,5cm mozliwe to? wizyte mam dopiero w czwartek dlatego szukam pomocy na forach czy te pomiary sie dodaje?
tak bynajmniej twierdzi moja lekarka ze szpitala na Kasprzaka,bo też pierwszy raz miałam taką sytuacje a byłam pewna że szyjka się nie wydłuża,więc jej zapytałam i powiedziała że owszem,jeśli będę leżeć to zawsze jest szansa że się wydłuży,u mnie to było ok 0.5 cm:-)

mnie boli dół brzucha,tak kłuję,albo jakby mnie kto szczypał,takie krótkie impulsy,mimo że biorę nospe 3x2 ,kilka razy dziennie mam takie ukłucie :(

Ostatnia edycja:
Do góry