reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Olga no własnie. ale ja tak chciałam wyjść z domu.
chyba tylko kino nam zostaje.
u mnie w sobtę baby shower wiec jakbyście miały ochotę ja cały czas zapraszam.

sembo ja to podziwiam ,serio ,że tak masz siły na prace.

Ostatnia edycja:
reklama
Framama, jak dziś wyjdę z domu, to do soboty się doturlam do Warszawy :-D Spalę parę kalorii, dotlenię się... :-p Która ze mną idzie pieszo na bejbi szałer do Framamuchy? :cool2: :-D

Oooo, u Ciebie jednak Nikodem! <3

ja też tak mam z brzuchem i w 1 ciąży też tak było że miałam dni kiedy idąc miałam wrażenie że małego zgubię po drodze i że jakoś tak coś bardzo napiera, chyba taki urok

Aisha bułka i owsianka :szok: zabójstwo, 1,5 bułki kajzerki to już ma 35-40 gram węglowodanów, owsianka takie płatki np górskie i na mleku oczywiście bez cukru to zależy jaka porcja kolejne 35-40 :szok: to bardzo dużo, a cukier ma to do siebie że najmocniej idzie do góry właśnie po śniadaniu...niestety, spróbuj zjeść np jajko do tego skoro się nie najadasz, chleb żytni czy coś a nie bułkę, może parówkę (ale na nie też trzeba uważać bo bywają dość mocno nafaszerowane skrobią),
a płatki kukurydziane to właściwie bomba i odpadają na starcie

Citrus wiedziałam ,że mogę na Ciebie liczyć :-) szczerze ,zapraszam :-):-)
no wstępnie Nikoś ,ale kto wie czy tak będzie po urodzeniu. Marcin jeszcze mówi o imieniu Bruno ,ale jakoś takie twarde to imie. i jak je zdrabniać?
chmurka no właśnie ja w poprzedniej ciązy nie odczuwałam takiego bólu. więc nie wiem co to :szok:

Chmurka, o to to to to właśnie! Takie wrażenie, jakby dziecię uciec chciało z brzucha. Miałam już takie odczucia przed wizytą, w poniedziałek wspomniałam o tym u gina, badał mnie i szyjka okej, nic się nie działo. Może to po prostu sygnał, że powinnam przestać latać jak kot z pęcherzem, jeśli nie mam faktycznej potrzeby i w końcu darować sobie dźwiganie ciężkich siat z zakupami... :sorry2:

Framama, Nikodema łatwiej zdrabniać chyba :tak:

citrus zdecydowanie łatwiej :-D
mój lekarz mówi ,że taki bóle to znak ,że w ciązy nalezy zdecydowanie dostojnych ruchów nabierać, (czyt. chodzić jak babcia z dziadkiem pod reke i laseczką ;) )

Czyli to by się zgadzało, bo zaczynam łazić jak pokraka :-D Ach, jak dobrze, że Was mam :-) Mój chłop już nie może słuchać, gdy zaczynam: "bo dziewczyny napisały..." :-D

No ja dziewczyny mam takie bóle,klucia caly czas jak wiecej pochodze i do tego brzuch mi twardnieje.mam tak od samego poczatku ale nic na szczescie sie nie dzieje zlego mam tylko jak najwiecej odpoczywac.co zreszta w sumie robie jak juz mnie bardzo boli,wiadomo niby siedze w domu ale zawsze jest cos do zrobienia,trzeba obiad zrobic posprzatac itp.a potem leze plackiem i sobie w brode pluje ze taka glupia jestem bo wszystko chce zrobic a tu taka niedołężna jestem :sad:az nieraz ryczec mi sie chce z tej bezsilnosci buuu:-(

dziewczyny przystopujcie na jakieś 8 tygodni,bo teraz ten okres jest bardzo ważny!
ja nadal czekam na pączki,z obawy że dostane tylko jednego,przypomniałam R. że nas jest dwoje i należy mi się więcej niż jeden,a poza tym dziś jest ten dzień kiedy są najlepsze!!!

Citrus mozesz mnie jakoś przekonać do kapusty pekińskiej? mój R. uwielbia,od jakiegoś czasu leżą 3 w lodowce,a ja je łukiem omijam,dla mnie to ani smaku pekińska nie ma ani wartości...

reklama
citrusku dokładnie tak jest. stałyście się dla mnie najbliższymi osobami. z wami więcej czasu spędzam niz z włanym mężem ,który cały czas jest w pracy.

Do góry