reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Kartagina, ale spaghetti to rodzaj MAKARONU, nie sos, o to mi chodzi, babolkuuuuuuuu! :-p :-D :-) Tak, tak, czepiam się, ale mam bzika na punkcie nazw :-D Ale nie martw się, bo i tak Cię uwielbiam, nawet jeśli mylisz rodzaje makaronu :-D

reklama
Kartagina szkoda, że nie możesz sobie pożyczyć...
Może zostaw nr tel którejś z nas, żebyśmy miały kontakt.

Ja wiem, że wrócisz w 2-paku jeszcze :tak:

Kartagina - życzę Ci żeby pobyt w szpitalu szybko minął i żebyś wróciła do nas w dwupaku :)

Nanu - ja też po 1h miałam wynik 139 (tylko ja 75 ml glukozy miałam). Lekarz powiedział, że OK.

Ja dzisiaj zjadłam 7 pączków :szok::szok::szok: Na obiad zjadłam tylko 2 pomidory zamiast tego.... Ale czuję się jak hipopotam :no:

a która chce mój telefon??:-):-)

córcia mi pół torby swoich zabawek spakowała- żebym o niej pamiętała w szpitalu:)
tak się nakręciłam że zaczynam się bać że mnie zostawią na 2 miesiące...

citrus nie rozumiem, przecież sosy też są spaghetti! bolognese itp. a kokardki to kokardki..:-D

Kokardki to farfalle, spaghetti to te długie, co się do sosu bolońskiego daje :-) A to, jak sobie nazywają producenci te sosy, to ludzi w błąd wprowadzają :-p

ja tez mówie spaghetii na takie danie z kokardkami czy innym typem makaronu już mi tak w krew weszło haha

Kartagina
trzymaj sie dzielnie i mocno zaciskaj nogi :) bedzie dobrze

z wrażenia po wynikach zaniechałam wogóle jedzenia pieczywa itp
S właśnie wszamał 3 pączki a ja jem sałatę z burakami, mozzarellą, pomidorami, ogórkiem , oliwkami, papryką, fetą, oliwą i sosem balsamico

pochwalę się - dziś zakupiłam pod kątem szpitala (choć nie tylko)

Szlafrok 289070 w Tchibo

Koszula nocna 289061 w Tchibo

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ja juz po wizycie(cala w strachu) okazało sie ze te pomiary 1,74cm albo 1,58 które sa na wypisie dodaje sie do siebie i wychodzi ze szyjka miała ponad 3cm jak wychodziłam ze szpitala dzisiaj lekarz zmierzył i tez miała około 3cm nie wiem jak to mozliwe ze jak trafilam do szpitala lekarz zmierzył szyjke na 2,5cm ale z tego co dopytalam lekarza powiedział ze kazdy lekarz inaczej mierzy i sa granice błedu dziwne to troche ze jeden lekarz mierzy i szyjka ma 2,5cm a drugi mierzy i ma 3cm. Mam cały czas lezec i teraz bede miała co 2 tyg kontrolowana szyjke bo lekarz powiedział ze te 3cm to mało i jeszcze jak u mnie dochodzą te twardnienia ciagle to nie wyglada za dobrze, mam cały czas lezez brac leki ( no spa, magnez, luteina) i gdyby twardnienia były coraz silniejsze albo co 3min. mam jechac do szpitala. Teraz kazdy dzien bedzie dla mnie w strachu bo te twardnienia mam coraz czestsze i silniejsze :( lekarz mówi ze nie powinny wystepowac a na pewno nie tak czesto jak u mnie :( jutro jade na glukoze i mam zrobic jeszcze crp czy nie mam jakiegos stanu zapalnego który powoduje te twardnienia. Kurcze a myslalam ze tak ,,lekko,, minie mi ta ciąża a tu same problemy :( mam nadzieje, ze dotrwam chociaz do 35tyg lekarz mówił ze płucka sa juz wtedy rozwiniete u dziecka i oby dotrwac chociaz do tego 35tyg. Dziewczyny czy któras z Was ma takie problem z twardnieniami brzucha tak częstymi czy tylko ja sie z tym męcze? lekarz zalecił jeszcze magnesin 500. Musze nadrobic co napisałyscie:) a pytałam jeszcze czy szyjka moze sie wydłuzyc to usłyszałam ze nie moze, takze co lekarz to inna opinia.

reklama
Kartagina koniecznie wracaj do nas w 2 paku.
ja znam tylko dwa rodzaj spagetti :-pczerwone i białe.
nanu jaka łądne sałatka. chętnie zjadłabym taką ,jak ktoś bym mi przygotował......

Do góry