reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Odesłałam ci razem z moim nr 
Cytryna nas przeszkoli na wszystkie strony...

Cytryna nas przeszkoli na wszystkie strony...
hehe citrus nieźle!!!!!!!!!
majówka szyjka może się wydłużyć!! ja tak miałąm zanim się skróciła... kurde majówka, żeby tylko było dobrze! mnie się wydaje że 3 cm to jest ok ale trzeba kontrolować bo czasem to kwestia dnia, tygodnia także leż spokojnie placuszkiem i nic nie rób, nie dźwigaj! a który ty masz tydzień?
co do płuc to już w 27-28 są wykształcone, mogli by i wam dać sterydy na rozwój płuc- mojemu synkowi to pomogło- dostał w 23 tyg. poza tym są respiratory,a myślę że większy problem to oczy- retinopatia wczesniacza. mój przez to miał nie widzieć, skończyło się na wadzie 2,5-7,5 i operacji oczu... byle by 30tydz przekroczyć to już będziecie bezpieczni!
nanu pycha sałateczka!

majówka szyjka może się wydłużyć!! ja tak miałąm zanim się skróciła... kurde majówka, żeby tylko było dobrze! mnie się wydaje że 3 cm to jest ok ale trzeba kontrolować bo czasem to kwestia dnia, tygodnia także leż spokojnie placuszkiem i nic nie rób, nie dźwigaj! a który ty masz tydzień?
co do płuc to już w 27-28 są wykształcone, mogli by i wam dać sterydy na rozwój płuc- mojemu synkowi to pomogło- dostał w 23 tyg. poza tym są respiratory,a myślę że większy problem to oczy- retinopatia wczesniacza. mój przez to miał nie widzieć, skończyło się na wadzie 2,5-7,5 i operacji oczu... byle by 30tydz przekroczyć to już będziecie bezpieczni!
nanu pycha sałateczka!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kochane na tę szyjkę łykajcie magnez i leżcie.
Jeszcze troszkę i będzie bezpiecznie dla malców.
Każdy dzień się liczy!
Jeszcze troszkę i będzie bezpiecznie dla malców.
Każdy dzień się liczy!
citrus
Fanka BB :)
Jak właśnie przeczytałam w sieci, zapotrzebowanie w ciąży na magnez wynosi nawet do 500 mg na dobę, więc chyba i ja "dołykam" na te brzuszne pierdoły... Mój Centrum Materna ma tylko 100 mg, że się wcześniej nie zorientowałam...
No głupia jestem jak ameba.
Idę pooglądać "Pitbulla" i "On, ona i dzieciaki", bo o 20.50 będzie na Comedy Central Family <3

Idę pooglądać "Pitbulla" i "On, ona i dzieciaki", bo o 20.50 będzie na Comedy Central Family <3
Noelle1986
Fanka BB :)
no hej laseczki...
ja dzisiaj zjadłam 1 pączka.Srednio dobry.
pf!!
Mała daje dzisiaj takiego czadu,
Kartagina ija kciuki trzymam zebys w dwupaku i z dobrymi nowinami do nas powrocila. Bedziesz miala jakis dostep do neta???zeby dac nam znac??Kciuki!!!!!&&&!!!!!
co do spagetti,to dla mnie potrawa ,danie itd a nie jakis tam makaron;-P Po co sobie glowe zawracac. Każdy wie o jakie pysznosci chodzi:-):-)
ja dzisiaj zjadłam 1 pączka.Srednio dobry.

Mała daje dzisiaj takiego czadu,
Kartagina ija kciuki trzymam zebys w dwupaku i z dobrymi nowinami do nas powrocila. Bedziesz miala jakis dostep do neta???zeby dac nam znac??Kciuki!!!!!&&&!!!!!
co do spagetti,to dla mnie potrawa ,danie itd a nie jakis tam makaron;-P Po co sobie glowe zawracac. Każdy wie o jakie pysznosci chodzi:-):-)
a dla mnie makaron i jego nazwa ma znaczenie,bo jakoś inny sos mi pasuje do spaghetti,inny do penne,a inny do kokardek...nie wyobrażam sobie np.makaronu spaghetti z serem białym,truskawkami i śmietaną...więc staje po stronie Citrus:-)
a tak na marginesie,uwielbiam kuchnie hinduską,japońską i staropolską,ale ostatnio ciągnie mnie do rosyjskiej i greckiej...ehh...ja uwielbiam jeść
a tak na marginesie,uwielbiam kuchnie hinduską,japońską i staropolską,ale ostatnio ciągnie mnie do rosyjskiej i greckiej...ehh...ja uwielbiam jeść

reklama
Podziel się: