reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
PĄCZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jest piękne uwieńczenie całego dnia! 3 rodzaje, 16 sztuk, już dwa wcięłam! ale pycha, teraz was rozumiem:tak:;-)

mi ostatniego ktoś zjadł,nie wiem kto ale wstydzę się zapytać:szok: ale chyba złoże zamówienie na jutro,bo 3 pączki w TC to zdecydowanie za mało,a faworki nie podziałały na moje podniebienie...

Kartagina no to masz swoją orgię;-) Trzym kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo, wracajcie do nas jak to wszystkie mówią w dwupaku. Życzę Ci żeby czas szpitalny szybko i bezboleśnie zleciał.

Jeść kocham i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaa...gofry!! Zapodajcie przepis!!:D jakis sprawdzony:D

nanulika
koszula nocna cudo!!Własnie takiej szukałam,w ciemnym kolorze,guziki...jakos mnie te wszystkie zyrafki i inne takie na tych koszulach przerazaja.....:-)

No właśnie Noelle ja mam od mamy taką na karmienie w... KRÓLICZKI... masakra!!! ale już nie chciałam kasy wydawać.. na szczęście szara!

dobra dziubulki moje kochane ja się wykruszam, dopakuję i idę myć się i spać, PAPA

Trzymaj sie Kartagino i trzymam kciuki za pozytywne dni w szpitalu i wracajcie w dwupaku koniecznie !!!

Powiem szczerze że koszula i szlafrok sa extra! Właśnie się w tym szwedam po domu. Przymierzylam i nie mogę zdjąć. Poza tym koszula 95% bawełny, a to moim zdaniem wazne...

Kartagina szybkiego powrotu do nas w dwupaku &&&

Cytryna czytałaś już 3 Greya? warto/nie warto?

a znasz jakieś książki podobne do Grzesiuka?jakieś pamiętniki z obozów?

Dołanczam się do tych co nie mogą chodzić przez brzuch, bo właśnie mam coś takiego że jak wstaje to taki jakby naprężony, niekształtny jakby się synio źle ułożył i tak ciągnie boli, co utrudnia chodzenie w wyproście, jejku mam nadzieje, że to przejdzie i nie zostanie tak do samego konca.

reklama
Kartagina 3mam kciuki za Was:) no widzisz co lekarz to inna opinia mi w szpitalu dwóch lekarzy zmierzyło szyjke na 2,5cm teraz mam 3cm i lekarz mówi ze szyjka nie moze sie wydłuzyc ze to pewnie bład pomiaru. chociaz ja tez czytałam troche o tym i rózne sa opinie. Lekarz powiedział ze szyjka 3cm to nie tragedia ale w polaczeniu z takimi twardnienieniami(skurczami) jak ja mam co chwile to jest juz niebezpieczne, no nic musze czekac dwa tyg i modlic sie zeby szyjka sie nie skróciła bardziej a te twardnienia zyc mi nie daja brzuch robi sie jak skała co chwile :( a pytalam tez o pessar i sterydy i usłyszałam ze to wszystko juz w krytycznych sytuacjach dla mnie to chore bo moze byc za pózno ale tak działa własnie u nas.

Do góry