reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

kocham Bieszczady :-) ja po śniadaniu,zupa mleczna(uwielbiam) i chałka z masłem i konfiturą z kaktusa:-)

Framama czy dziś samopoczucie trochę lepiej?

u Nas dziś zjazd znajomych...więc pewnie od południa już mnie nie będzie,albo od wieczora,sama nie wiem,ale będzie trzeba się ubrać:-D

reklama
Miłego dnia majóweczki! Ja po wczorajszej imprezce jakiś dobry humor mam, słonko u nas świeci, ale dość zimno, Mimo tego, super popatrzeć na niebieskie niebo! Dziś chyba jadę po większą część wyprawki- hurrrrrra :D :D :D Letę, nawet cukier dziś dobry, wiec chyba szykuje się miły dzionek :))

mi kurier właśnie łóżeczko przywiózł ale był tak nie sympatyczny ( młody facet) że pod bramą mi wszystko zostawił bo powiedział że nie ma obowiązku mi pod drzwi przynosić...dobrze że teściowa była i jakoś to przytargała,zaraz napiszę skargę do firmy kurierskiej...ciekawe czy jak jest osiedle strzeżone to też pod bramą zostawia?bo u mnie w sumie są 2 domy za jedną bramą

a ja wstałam bo wieloryb już nie miał siły się przewracać z boku na bok! wytaszczyłam się więc na ląd...
S śpi w najlepsze, a ja? wrr! dziś o 17 przyjeżdża moja siostra, jutro już wraca do Niemiec...

ale jedno zdecydowanie mnie uszczęśliwia od rana: SŁOŃCE ZA OKNEM!

ale jedno zdecydowanie mnie uszczęśliwia od rana: SŁOŃCE ZA OKNEM!

gdzie???? ja nie widzę! :(

Oglądałam wczoraj film do północy... w nocy wstawałam na siku no i jak młoda zaczęła krzyczeć w nocy (chyba jakiś zły sen) to przetransportowałam się z poduszką do niej do łóżka... i pobudka przez nią już przed 7. Oczy mi same lecą, najchętniej to bym jeszcze pospała... a przy młodej nie da rady :<

Heloł..

Witam sie z poranną kawką...

Niedaleko nas wczoraj ok godz 17 zagneła 3 letnia dziewczynka... na szczescie dzis ok 7 rano ją odnaleziono zywa(3-4km od domu głeboko w lesie)... jakos tak wczoraj czekaliśmy z R na wiesci o niej, poźno się połozyłam przez to.. ale dzis kamien z serca ze mała jest cała i prawdfopodobnie zdrowa:)

Aska moja wczoraj płaczliwa była, cos na ucho znow narzekała, dzis znow gesty katar sie leje, wiec zapodam jej ACC dla dzieci, popsikam gardło by dalej nie pozło i bedziemy czekac na rozwoj syt.

U mnie mały roznosi brzuch na całego.... nie wiem co on wczoraj w brzuchu wyprawiał,a le sie wydarłam z bolu.. az moj r sie przesrtaszył... hihiihih

nanulinko u nas też Boskie słońce za oknem, aaz się "micha" cieszy człowiekowi , humor jakby lepszy... idzie wiosna:) czekam na nią z wielkim utęsknieniem :)

noirel.. niezły kurier... u mnie juz wiedzą ze ja w ciąży jestem i zawsze grzecznie przynoszą pod drzwi :) a nawet wchodzą do przedpokoju i zostawiają w środku :) nasz wsiowy listonosz osttanio na moja prośbe przyniósł mi list polecony na który dzien wczesniej zostawił awizo, zebym nie musiała daleko iść na poczte :) Tak wiele zalezy od życzliwosci ludzkiej...

Hej Wszystkim!

Nanulika ooo taka kawa teraz to by mi się przydała!

PolaTola gratuluję ostatniego dnia pracy :tak:

Framama mam nadzieję, że teraz i u Ciebie za oknem świeci takie piękne słoneczko jak u mnie, jeżeli tak polecam spacerek żeby złapać troszkę promyków, a humor powinien się poprawić.

Ja w pracy piję herbatkę rooibos żeby już tego żelaza nie wypłukiwać. Miłego dnia z uśmiechem na twarzy Wam życzę!

Dzien doberek:)przeczytalam was uff ale dajecie czadu dziewczynki:-)

Pola teraz nastal czas leniuchowania wiec bycz sie ile wlezie na tym l4;-)

Noirel wspolczuje kuriera czyste chamstwo normalnie:no:

u mnie dziewczynki tez sloneczko pieknie swieci az zyc sie chce:-)

reklama
wlasnie sie naprodukowalam, poodpisywalam, przyszeld moj syn i wylczyl kompa... a taki pieknie sie slonecznie ten dzien zaczal...

sprobuje odpowiedziec tym razem po krotce :)

noirel-dobrze ze lozeczko juz chociaz macie, a kurier... no coz, czasem jak nawet obowiazku nie ma to mozna by bylo tak zwyczajnie po ludzku pomoc...

ardzesh- lacze sie w bolu, tez mam 3 latka ktory w nocy ciagle mnie wola... tak sobie mysle ze teraz to nawet nie bede musiala sie do malenstwa przyzwyczajac w nocy wstawac bo i tka od ponad 3 lat wstaje, oby tylko w tym samym czasie sie budzili, a nie co godzine inne :)

Do góry