minervaa
Fanka BB :)
Witam się!
Natalia-bis ZUS już dawno powysyłał pity! Miałam z klientem ostatnio podobny przypadek więc jestem na bieżąco:
Są trzy możliwości:
1. Albo źle wpisali adres i Ci nie doszedł
2. Albo dostałaś kasę w tym roku i wtedy pit dostaniesz dopiero w 2014 roku
3. Albo Twój pracodawca zatrudnia więcej niż 20 osób i to on wypłaca CI świadczenie i na picie od niego masz chorobowe uwzględnione
Najlepiej zadzwoń do ZUSu tam Ci powiedzą wszystko, a jak nie doszło to podjechać sobie i na miejscu CI wydrukują
Kartagina
i żeby mi to było ostatni raz!
Zapo współczuje przeżyć z pieskiem, mój też ostatnio się gdzieś skaleczył ale po chwili przestał krwawić
Citrus&&& i gratuluję pracy
Elajar szalona kobieto! Masz trzymać nogi zaciśnięte a nie okna myć
Mnie wczoraj wieczorem takie bóle jak na @ dorwały i myślałam że to już
I wiecie co zamiast mieć doła że za wcześnie to się martwiłam że do tego cholernego 18 nie dotrwam
Co CI ludzie z nami robią!!
Wiem teraz co czują dziewczyny co są na finishu, nie zazdroszczę im stresów!
Natalia-bis ZUS już dawno powysyłał pity! Miałam z klientem ostatnio podobny przypadek więc jestem na bieżąco:
Są trzy możliwości:
1. Albo źle wpisali adres i Ci nie doszedł
2. Albo dostałaś kasę w tym roku i wtedy pit dostaniesz dopiero w 2014 roku
3. Albo Twój pracodawca zatrudnia więcej niż 20 osób i to on wypłaca CI świadczenie i na picie od niego masz chorobowe uwzględnione
Najlepiej zadzwoń do ZUSu tam Ci powiedzą wszystko, a jak nie doszło to podjechać sobie i na miejscu CI wydrukują
Kartagina

Zapo współczuje przeżyć z pieskiem, mój też ostatnio się gdzieś skaleczył ale po chwili przestał krwawić
Citrus&&& i gratuluję pracy
Elajar szalona kobieto! Masz trzymać nogi zaciśnięte a nie okna myć
Mnie wczoraj wieczorem takie bóle jak na @ dorwały i myślałam że to już

Wiem teraz co czują dziewczyny co są na finishu, nie zazdroszczę im stresów!
Ostatnia edycja: