Ewelinkaam
Fanka BB :)
Witam sie i ja z rana:-)
Noelle biedulko ales sie nameczyla ale dobrze ze z malenstwem wszystko dobrze.
Kaja buciki sliczne:-)
Wikki &&&&& za wizyte.
Aniaczek zapewne to czop:-)
A mnie wczoraj polecialo cos wodnistego juz myslalam ze to wody,ale chyba nie bo bardzo duzo tego nie bylo.a w nocy mi odszedl kawal czopa,ogolnie mi tak od jakis 2 tyg.odchodzi ale dzisiaj bylo tego duzo skurcze niby jakies tam sa ale nie regularne i tylko mnie caly czas ciagnie brzuch.
skurcze niby jakies tam sa ale nie regularne i tylko mnie caly czas ciagnie brzuch.
a wogole mialyscie kiedys cos takiego ze w pachwinie tak strasznie kulo ze nie bylyscie w stanie wstac z lozka ani zrobic jakikolwiek ruch????ja wczoraj jak sac sie polozylam maly tak szalal,wyciagal sie i w momecie poczulam taki straszny bol w pachwinie ze az sie poryczalam bo nie bylam w stanie zadnego ruchu zrobic nie wiem moze maly mi cos tam wsadzil albo cos innego???
nie wiem moze maly mi cos tam wsadzil albo cos innego???

Noelle biedulko ales sie nameczyla ale dobrze ze z malenstwem wszystko dobrze.
Kaja buciki sliczne:-)
Wikki &&&&& za wizyte.
Aniaczek zapewne to czop:-)
A mnie wczoraj polecialo cos wodnistego juz myslalam ze to wody,ale chyba nie bo bardzo duzo tego nie bylo.a w nocy mi odszedl kawal czopa,ogolnie mi tak od jakis 2 tyg.odchodzi ale dzisiaj bylo tego duzo
 skurcze niby jakies tam sa ale nie regularne i tylko mnie caly czas ciagnie brzuch.
skurcze niby jakies tam sa ale nie regularne i tylko mnie caly czas ciagnie brzuch.a wogole mialyscie kiedys cos takiego ze w pachwinie tak strasznie kulo ze nie bylyscie w stanie wstac z lozka ani zrobic jakikolwiek ruch????ja wczoraj jak sac sie polozylam maly tak szalal,wyciagal sie i w momecie poczulam taki straszny bol w pachwinie ze az sie poryczalam bo nie bylam w stanie zadnego ruchu zrobic

przespałam caluśką noc ... nawet na sikaniu nie byłam !!! Nie wierzę
 przespałam caluśką noc ... nawet na sikaniu nie byłam !!! Nie wierzę