Ewelinkaam
Fanka BB :)
Witam sie i ja z rana:-)
Noelle biedulko ales sie nameczyla ale dobrze ze z malenstwem wszystko dobrze.
Kaja buciki sliczne:-)
Wikki &&&&& za wizyte.
Aniaczek zapewne to czop:-)
A mnie wczoraj polecialo cos wodnistego juz myslalam ze to wody,ale chyba nie bo bardzo duzo tego nie bylo.a w nocy mi odszedl kawal czopa,ogolnie mi tak od jakis 2 tyg.odchodzi ale dzisiaj bylo tego duzo
skurcze niby jakies tam sa ale nie regularne i tylko mnie caly czas ciagnie brzuch.
a wogole mialyscie kiedys cos takiego ze w pachwinie tak strasznie kulo ze nie bylyscie w stanie wstac z lozka ani zrobic jakikolwiek ruch????ja wczoraj jak sac sie polozylam maly tak szalal,wyciagal sie i w momecie poczulam taki straszny bol w pachwinie ze az sie poryczalam bo nie bylam w stanie zadnego ruchu zrobic
nie wiem moze maly mi cos tam wsadzil albo cos innego???
Noelle biedulko ales sie nameczyla ale dobrze ze z malenstwem wszystko dobrze.
Kaja buciki sliczne:-)
Wikki &&&&& za wizyte.
Aniaczek zapewne to czop:-)
A mnie wczoraj polecialo cos wodnistego juz myslalam ze to wody,ale chyba nie bo bardzo duzo tego nie bylo.a w nocy mi odszedl kawal czopa,ogolnie mi tak od jakis 2 tyg.odchodzi ale dzisiaj bylo tego duzo
skurcze niby jakies tam sa ale nie regularne i tylko mnie caly czas ciagnie brzuch.a wogole mialyscie kiedys cos takiego ze w pachwinie tak strasznie kulo ze nie bylyscie w stanie wstac z lozka ani zrobic jakikolwiek ruch????ja wczoraj jak sac sie polozylam maly tak szalal,wyciagal sie i w momecie poczulam taki straszny bol w pachwinie ze az sie poryczalam bo nie bylam w stanie zadnego ruchu zrobic
nie wiem moze maly mi cos tam wsadzil albo cos innego???
przespałam caluśką noc ... nawet na sikaniu nie byłam !!! Nie wierzę