reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Witam sie i ja z rana:-)

Noelle biedulko ales sie nameczyla ale dobrze ze z malenstwem wszystko dobrze.

Kaja buciki sliczne:-)

Wikki &&&&& za wizyte.

Aniaczek zapewne to czop:-)
A mnie wczoraj polecialo cos wodnistego juz myslalam ze to wody,ale chyba nie bo bardzo duzo tego nie bylo.a w nocy mi odszedl kawal czopa,ogolnie mi tak od jakis 2 tyg.odchodzi ale dzisiaj bylo tego duzo:sorry:skurcze niby jakies tam sa ale nie regularne i tylko mnie caly czas ciagnie brzuch.

a wogole mialyscie kiedys cos takiego ze w pachwinie tak strasznie kulo ze nie bylyscie w stanie wstac z lozka ani zrobic jakikolwiek ruch????ja wczoraj jak sac sie polozylam maly tak szalal,wyciagal sie i w momecie poczulam taki straszny bol w pachwinie ze az sie poryczalam bo nie bylam w stanie zadnego ruchu zrobic:no:nie wiem moze maly mi cos tam wsadzil albo cos innego???

reklama
Ewelinka, mnie boli często w pachwinie, zwłaszcza prawej. Lekarz tłumaczył, że to dziecko, które po prostu powolutku przesuwa się w dół i rozpycha te wszystkie wnętrzności :-D

Łojezzzzzzuuuu dziewczyny :szok: przespałam caluśką noc ... nawet na sikaniu nie byłam !!! Nie wierzę :-D

I pierwszy ruch po obudzeniu to ręka za telefonem ... patrze a tam żadnych wieści ... dopiero za jakieś pół godzinki dostałam sms i od razu dałam Wam znać... Nie ma co ... z Noelle to jak z Kają ... same szaleństwa :-p:-p

Wczoraj byłam na KTG no i widać że się szykuje niedługo coś... skurcze były tylko 3 ale za to dłuższe i mocniejsze niż na poprzednim badaniu. Ponieważ nic się nie dzieje to ide jutro do mojej ginki żeby się pokazać i zmierzyć małego bo ostatnim razem mowila ze jak sie nie wykluję jeszcze to żeby przyjść...
W ogole to wczoraj w ciągu dnia miałam kilka takich skurczybyków żę WOOOOW ... ale przeszyły i nic się nie działo dalej ... jak już miną te niebezpieczne daty (dziś, jutro i 27) to chyba zacznę jak Noelle okna myć ;-)

A gdzie te cud buty Kaji można zobaczyć bo ja ich nigdzie nie widze :eek:

Aniaczek ja myślę, że to może się szyjka otwierać i zaczynasz plamić. Wczoraj jak lekarz oglądal mi KTG to powiedział że jakby się coś takiego pojawiało to mam kontaktować się z osobą "medyczną" dla potwierdzenia...

Citrus święta racja... ja ostatnio czuję się jak kulka z kupy toczona przez zuczka gnojownika... nie dość że jak kaczka chodze to jeszcze pocę się niemiłosiernie...

ewelinka - ja mam taki ból w prawej pachwinie, szczególnie jak chodzę. Tzn nie jest pewnie aż taki mocny, jak u Ciebie. Ginka stwierdziła, że pewnie dziecko naciska na jakiś nerw...

A mnie moja Mama ciągle powtarza, że pięknie wyglądam w ciąży:-D:-D:-D Ślepa:sorry:

dziękuje za słowa otuchy kochane koleżanki w niedoli ;) Tylko wy mnie rozumiecie <3

mi niby też wszyscy mówią że pięknie wyglądam (haha) ale to chyba tak wypada mówić... jestem cała spuchnięta, szczególnie na twarzy i nie mogę znieść swojego odbicia w lustrze (dwa podbródki!!!). Najbardziej mnie dobija że mój ślubny jakoś nie spieszy z komplementami, chciałabym żeby chociaż raz mi powiedział że dalej dla niego jestem atrakcyjna. Natomiast jedyne co on ma mi do powiedzenia to 'jeszcze trochę i będziesz się mogła wziąć za siebie' ... Co w moich uszach brzmi jak 'a kysz poczwaro dopóki nie urodzisz' :no:

Fiolkowa ja jak chodze to nieraz tez mnie boli i ciagnie niemilosiernie,ale dzisiaj taki bol mialam pierwszy raz juz myslalam ze zaczynam rodzic bo pare skurczybykow tez bylo ale narazie ucichlo i jakos sie jeszcze tocze.w piatek wizyta w szpitalu to sie wypytam co i jak o ile dotrwam:-)

Witam się ;)

ja się wyspalam bo i 9 się obudzilam i w sumie dalej leże.. no i super wiadomość od noelle z samego rana ;)) swoją drugą co z ta nasza kartagina się nie odzywa ciekawe ci tam u niej.
Mój meżulek przyszedł chory z pracy zatoki, gorączka i suchy kaszel i narzeka jak baba ze co to go nie boli biedulek.... ;))
Ja wczoraj skurcze miałam jak kladkam sie spać policzylam 3 skurcze które były co 14 minut czekając na 4 skurcz zasnlam... o 4 rano obudzilam się z mocnym skurczem i potrzeba parcia przy oddaniu moczu. polozylam się i jakoś zasnelam. Teraz jak wstslam boli mnie brzuch lekko jak na okres na samym dole i tyle.

SEMBO - tu też składam życzenia z OKAZJI 3 ROCZNICY ŚLUBU. Dużo miłości i zadowolenia z życia.

k.a.j.a - boże ja bym się zabiła od razu w takich butach, nie umiem chodzic w obcasach... a chciała bym sie nauczyć

Aniaczek - tak to na pewno część czopu, czop odchodzi nawet do 3 tyg ;)

cytrus - zgadzam się z Tobą.... ja z michałem dbalam o siebie codziennie ładnie wygladalam i chciało mi sue przede wszystkim ładne ubierać się, malować się... a teraz nic jestem taka brzydka, pryszcze na twarzy po którch blizny mi zostają. I w ogóle patrzec na siebie nie mogę... cały czas te same ciuchy i brzydka twarz w lustrze ;/// ostatnio tak płakałam bo nawet nie miałam się w co ubrać do koleżanki na urodziny.

MAJOWKI KOŃCZĄ PORÓD CESARSKIM CIECIEM
jesteśmy boskie ;))))

Ostatnia edycja:
Ło, ja to się cieszę, gdy mi chłop mówi, że niedługo już będę mogła zacząć wracać do "mojej" wagi, bo on ma taki nakaz ode mnie, żeby motywować w każdy możliwy sposób, nawet nazywając "hipciem" :tak: :laugh2:

P.S. Kartagina do domu wraca! :cool2:

reklama
ja dziś spałam dobrze ale biodra nad ranem to masakra,
a z tym brakiem postępu jak u Noelle to moja sis tak miała, oxy na nie nie działała, brak rozwarcia itd i tez cc bo 21 h, ale ona jakoś nawet skurczy za bardzo nie miała, tylko wody jej odeszły więc nie zawsze jak tak źle jak u Noelle
dziś wizyta u diabetolog i mam nadzieję wytrzymać nerwowo do piątku :-)no i że jakiś debil nie odwoła tej cc

Do góry