Kasienkadg
Fanka BB :)
Witojcie 
Nanu - ja do slubu mialam niski obcas w butach i wytrzymalam cala noc
Zapo - to rzodkiewek tez nie mozna jak sie karmi? Jezuuuu jaka ja zielona jestem... Jak tak dalej pojdzie to zafunduje dziecku kolke
 Jezuuuu jaka ja zielona jestem... Jak tak dalej pojdzie to zafunduje dziecku kolke
Czy wy tez tak macie ze chce wam sie spac w dzien? Bo ja wstalam po 8 i juz bym spac poszla Wkurza mnie to bo kupa roboty w domu a sil brak
 Wkurza mnie to bo kupa roboty w domu a sil brak
Wczoraj sie troche wystraszylam bo bardzo mi brzuch twardnial - nawet co 2-3min... I troche okresowo pobolewalo podbrzusze... Ale przeszlo po jakims czasie na szczescie... Mialam juz wizje porodu I szczerze wam powiem ze wydygalam troche
 I szczerze wam powiem ze wydygalam troche Jak wszystkim mowie, ze sie nie boje, tak jak przyjdzie co do czego to bede trzesla portkami
 Jak wszystkim mowie, ze sie nie boje, tak jak przyjdzie co do czego to bede trzesla portkami
Alez nam sie ladnie dzieciaczki sypia
Wikki - jakie to uczucie wiedziec, ze jutro pozbywasz sie brzucha i dzidzia bedzie na swiecie ? :-)

Nanu - ja do slubu mialam niski obcas w butach i wytrzymalam cala noc
Zapo - to rzodkiewek tez nie mozna jak sie karmi?
 Jezuuuu jaka ja zielona jestem... Jak tak dalej pojdzie to zafunduje dziecku kolke
Czy wy tez tak macie ze chce wam sie spac w dzien? Bo ja wstalam po 8 i juz bym spac poszla
Wczoraj sie troche wystraszylam bo bardzo mi brzuch twardnial - nawet co 2-3min... I troche okresowo pobolewalo podbrzusze... Ale przeszlo po jakims czasie na szczescie... Mialam juz wizje porodu
 I szczerze wam powiem ze wydygalam troche
 I szczerze wam powiem ze wydygalam troche Jak wszystkim mowie, ze sie nie boje, tak jak przyjdzie co do czego to bede trzesla portkami
 Jak wszystkim mowie, ze sie nie boje, tak jak przyjdzie co do czego to bede trzesla portkami
Alez nam sie ladnie dzieciaczki sypia
Wikki - jakie to uczucie wiedziec, ze jutro pozbywasz sie brzucha i dzidzia bedzie na swiecie ? :-)

Nie umiem wejść na ten zamknięty wątek
 Nie umiem wejść na ten zamknięty wątek