Ciekawe czy ktoś tu mnie jeszcze pamieta? :-( Wpadłam zobaczyć co tam u Was, widze że część już rozpakowana
ja nadal niestety nie. Już parę razy myślałam ze coś się zaczyna, od ponad 2 tygodni czuję bóle, szczególnie promieniujące do krzyza(nawet zaczęłam łykać przeciwbólowe). Rozwarcie na 1,5. Dzisiaj jadę na kontrolę i mam nadzieję, że usłyszę dobre wieści :-) Już marzę o porodzie, bo ledwo chodzę
ja nadal niestety nie. Już parę razy myślałam ze coś się zaczyna, od ponad 2 tygodni czuję bóle, szczególnie promieniujące do krzyza(nawet zaczęłam łykać przeciwbólowe). Rozwarcie na 1,5. Dzisiaj jadę na kontrolę i mam nadzieję, że usłyszę dobre wieści :-) Już marzę o porodzie, bo ledwo chodzę

nie wiem w końcu co o tym myśleć:-( czy to już te przepowiadające?
. Chociaż pewnie i tak będzie wielkie G z tego :-(.
jedyne co to przedwczoraj bolało mnie podbrzusze, ale ciągłym bólem przez 3h, nospa średnio pomogła, teraz to tylko jak dłużej siedzę i wstaje to tak jakby mi się właśnie na dole wszystko skurczyło i prostowac się powoli muszę bo ciągnie...
nie mierzyłam sie jeszcze, ale stojąc przy mężu widzę i on non stop się ze mnie śmieje, ze chyba za dużo przytyłam i ciągnie mnie do ziemi ten ciężar:-)