reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

No to fajnie może wkońcu cos się ruszy. Trzymam &&&&&&&&&& za wszystkie dzis rodzące.
U mnie cisza. dzis już 5 okien umyłam. może i u mnie cos zacznie- ale wątpię.
Na dworzu cieplo ale pochmurnie. :-)

reklama
Nanu, ewelinka - &&&&&&&& za was !!! Oby jak najszybciej. Powodzenia

Noelle - daj znać co i jak i oby było wszystko w porządku.

Magnat - również kciuki by ruszylo coś w końcu po tym masażu, będę czekać na wieści i opowieść jak było i jak wyglądał taki masaż i czy na prawdę aż tak bolało.

Miłego dnia wszystkim życzę ;(

Ostatnia edycja:
Ewelinka trzymaj się! Jak będziesz mieć możliwość to daj znać jak tam u Ciebie:-)

Hahaha widzę cytryna, że i Ciebie temat kupkowy już wciąga:-D;-)

Gniecha jak dziecko na piersi to przeważnie samo się budzi po 2-3h na jedzenie ale moja na butli to bardziej ją zapycha. Chociaż ona tylko w nocy tak dłużej spi w dzień to normalnie co max 3h się budzi na żarełko zresztą choćbym nawet chciała ją obudzić to sprawa ciężka bo śpioszek z niej jest niesamowity.

Ciekawe co tam u nanu???

Noelle idź sprawdzić ten brzuszek. Ja też tak słabo krwawiłam i okazało się na kontroli, że macica nieprawidłowo się obkurcza i tablety dostałam. Dzisiaj jadę na kontrolę i zobaczymy jak będzie.... co ciekawe tabletki to są na migrenę a uboczny skutek mają taki że obkurczają macicę.

Acha i niestety chyba poległam w walce o laktację. Od wczoraj ledwie 40ml z 2 cyców odciągnęłam a dzisiaj po całej nocy pustka. Mała tylko na butli już jedzie bo moim pokarmem w ogóle się nie najadała.

Ostatnia edycja:
ewelinka, magart i nanulika, kciuki mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&

Noellle,
oby wszystko było ok:tak:

a ja chyba się cieszę że nie chodzę w ciąży latem, bo te upały to nic dla nas dobrego, chociaż lepsze samopoczucie, ale większe opuchlizny i mniej siły:cool2:

a co u ullany?

wstałam rano koło 2:00 na siku a przed tym śniło mi się że nanu rodziła a ja Eklerkaa i Kasienka byłyśmy obłożone jakąś klątwą (bo że niby my te najmłodsze co sieostały na forum itp) którą właśnie tylko nanu mogła ściągnąć :D Pomyślałam że rano napisze nanu to się dziewczyna uśmieje, wchodzę na FB a tam takie njusy !!
Oby mój sen był proroczy :D
Eklerkaa twój suwaczek się z ciebie nabija :D
citrus boziu jako jedyna napisałaś że ROZUMIESZ, tak to tylko słyszę 'aaa zobaczysz jeszcze pożałujesz!' :D

Mnie się chyba miednica rozpada, wczoraj najpierw mega nacisk na spojenie a później mega ból w dole pleców, miałam już tak ale tylko przy poruszaniu się a teraz to nawet jak siedzę/leżę ;/

JUTR JEST 11 MAJA A JA OGŁASZAM ŻE MAM ZAMIAR URODZIC BO TAK! BO TO MOJA DATA I RZADAM ŻEBY SIĘ LARCIA WYKLUŁA AKURAT JUTRO!! BO TATA I MAMA MAJA 8 ROCZNICE!!
myślicie że zajarzy? :p

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-)
Melduję się z domu:cool2: Czujemy się wyśmienicie, starsza siostra wniebowzięta, uczymy się siebie na wzajem i za każdym razem gdy otwieram pieluchę wita mnie siur:-)
W wolnym czasie coś Wam opiszę, opowiem i poczytam...
Pozdrawiam
Trzymam kciuki

Minerva - super ze już w domu, przypomiałaś mi czasy kiedy to ja otwieralam pieluche i za każdym razem mnie oblewal wtedy Haha ;)

Sembo - ja dzisiaj miałam sen taki był realny wszystko się działo tak realistycznie ze jak wstalam to zobaczyłam czy mam brzuch i czy mała śpi w lozeczku ;(
A więc sen zaczął się tak normalnie ze siku mi sie zechciało w środku nocy idąc do kibla odeszły mi wody, zadzwoniłam szybko do męża mąż przyjechał po pół godziny skurcze miałam już co 5 minut.... Zadzwoniliśmy po taksówkę, Michasia do znajomych zawiezlismy i zanim weszlam na oddział położniczy małą trzymalam na rękach... Była taka śliczna czarniutka, pełno włoskow. OBUDZILAM SIĘ I POPATRZYLAM W LOZECZKO, PO CZYM SIĘ ROZPLAKALAM I ZASNĄĆ NIE MOGŁAM ;(

reklama
No to za dzisiejsze rodzace, masujace itp &&& ;p

Ja sie wlasnie w tym momencie zalamalam heeee...
W nocy wszystko mnie potwornie bolalo, nie moglam spac... No i plamie od wczoraj po tym badaniu - na szczescie juz coraz mniej.

Ej i wiecie co - siedzialam przed chwilka na kibelku i nie wiem czy to bylo siku czy moze wody bo tak mimowolnie plynelo... Bez parcia na mocz - poprostu lecialo po troszku na raty...Juz raz tak mialam i dzis znowu...

Do góry