reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Kartagina, fajnie że się odezwałaś i super że u Was wszystko ok:-)

Framama
i Nanulika, fajnie ze już macie swoje pociechy przy sobie i nie ukrywam że trochę zazdroszczę bo miałyśmy podobne terminy, ale mam nadzieję że przed moim 40tc i ja dołączę do mamusiek:tak:

Ninnette,
kciuki żeby szybko poszło no i fajna data narodzin dzieciaczka:happy2:

noirel,
a Ty zaciskaj nogi i mam nadzieję że synuś nie będzie przekorny:-p

trzymam mocno kciuki za te które już w 40tc+ i mam nadzieję, że ten tydzień będzie bardziej owocny:sorry2:

reklama
hej babeczki,
trzymam kciuki za rozdwojenia spakowanych :tak:

chmurka, Noelle - ja też mam dziwnie z tymi odchodami. Parę dni po wyjściu ze szpitala przestałam krwawić, potem polało się ze mnie parę razy, a teraz od paru dni non stop plamię z dużą ilością śluzu. Może tak ma być po prostu?:baffled:
Ja mam identycznie, więc pewnie tak ma bć.
Mdła, nie ma czegoś takiego jak "zabraknie mleka"... ;-)

Macie, baby. To mi polecono - obowiązkowa lektura dla każdej karmiącej. Cholernie mądra i wartościowa książeczka, króciutka, przeczytałam w 45 minut, ale wiele rozjaśnia:

warto karmić piersią.pdf - e - BOOKS - elastyna007 - Chomikuj.pl
A możesz mi tego ebooka na emaila wysłać? Bo ja chomika nie mam.

Noirel, nie życzę Ci, żeby Twoje plany runęły w gruzach, ale bym chyba ze śmiechu się zesiurała, gdyby Kacper stwierdził w sobotę, że "pierdzielę, wyłażę" :-D

Zapcia, daj maila na pw :)

HAHAHAHHAHAHA trafiłam na Gruperze na ofertę redukcji rozstępów z twarzy. Kto, kuźwa, ma rozstępy na twarzy i jakim cudem? :-D

Ostatnia edycja:
Citrus niezłe. Nawet JA nie mam rozstępów na pysku :-D

Męczę cyce laktatorami. Elektryczny nie odciągnął nic, ręczny jakieś 20 ml ( po karmieniu) no masakra jakaś. Chyba wywaliłam kasę w błoto kupując ten elektryczny :dry:

zapo no jak to?elektryczne elegancko sxiagaja nawet z tych dalszych partii.
citrus rozstepy na twarzy hehe dobre:-)

u mnie piekna pogoda.Obiad dochodzi.Matka-zombiak sie ogarnia.Kawa na rozruch i poszliiiii na spacer:-)

Noelle no właśnie podejrzewam, że mam jakiś felerny egzemplarz, albo coś z silniczkiem. Niby działa, ale efekt żaden :-(
Albo takią beznadziejną laktację mam.

Kartagina witaj ponownie. Marta pięknie ci przybrała. Super wynik.

WOOOOW!!!HURRRA!Dziewczyny oswiadczam wszem i wobec ze WESZLAM W ULUBIONE JEANSY! w prawdzie jeszcze mi brzuch troszku wypchlo :dry: ale istotne jest to,ze je zapielam!Z tej okazji luzna koszulke wyciagnelam i nie sciagne tych spodni chocby nie wiem co :-D Chociaz dzisiaj...

Zapo jak Matylda dobrze rzybiera to z laktacja problemu nie ma.Hmmm...Ciekawe co sie moze zepsuc w takim laktatorze-zwlaszcza jezeli udaje ze dziala?Moze jakas uszczelka puscila po prostu?Czy jakis inny drobiazg?

Cytrynku teoretycznie zdaje sobie sprawe,ze nie ma prawa jej zabraknac.Tylko normalnie najada sie jednym piersiem.A wieczorem jak wciska "na zapas"(czy taka gownazeria moze juz wiedziec kiedy jest dzien a kiedy noc?!)to ciagnie az calkiem wycycka.I to powoduje moj stres bo Zuza nie zdolala podolac takim wyzwaniom.;-) Wiec dla osobistego komfortu psychicznego wolalabym miec puszeczke mm w domu.Ot i cala historia :-D

reklama
cześć dziewczyny!
Ale u mnie pogoda do duszy...:wściekła/y: 11 stopni i leje. normalnie przesada.
Ada nakarmiona ładnie spi a matka próbuje się ogarnąć:-) przed chwilą pierwszy raz obcinałam jej paznokcie i normalnie upociłam się z nerwów jak dzika świnia ale ok, dziecię moje nadal ma wszystkie palce;-):-D
Aaaa i zdradzę Wam cudowny przepis jaki odkrył mój mąż na usypianie Ady. Otóż mała uwielbia słuchać RMFLove :-), normalnie ballady rockowe lulają idealnie:-D:-D:-D
Kartagina jak dobrze Cię czytać po przerwie:-)! jak Dominiś na rehabilitacjach? podobało mu się na męskim wyjeździe razem z tatą:-)? A i % z pita dla Dominika rozliczony, wiele tego nie było ale zawsze coś;-)

Zapo faktycznie dziwna sprawa z tym laktatorem bo elektryczny przecież mocniejszy powinien być:dry: a gwarancji nie masz na niego?

Noelle zazdraszczam spacerków też bym poszła ale u nas zimno....:wściekła/y:

Do góry