• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Milli- ja biorę tez duphaston od wczoraj i jestem senna i zmęczona.Prędzej tez ciągle mi się chciało spać, a teraz jeszcze się nasiliło. Dziś spałam w dzień 4 godziny i dalej mi się chce:szok:

Hej Dziewczynki:-)
Was nadrobic to jakas masakra, jedziecie z tym koksem ostro.
Ja narazie bez mdlosci, ale juz dzis z kawy przezucilam sie na herbate z cytryna.
O ciazowych komplikacjach wogole :-) Przyjmuje ze wszystko bedzie dobrze.
Na sniadanie dzis zjadlam bule z pomidorkiem i cebulka bo jak tylko poczulam cos wedzonego z lodowki to musialam ja zamknac.
Dzis w pracy powiedzialam szefowi o ciazy:-) poszlo gladko.
A teraz siedze wygodnie na kanapie i ogladam na necie....WÒZKI!!!:-)

Mam problem może ktoras z was będzie wiedziała jak to powinno być? Dostałam wczoraj receptę na clexan i on w aptece występuje w dwóch cenach tzn. Refundowany i pełnopłatny (różnica w cenie gigantyczna) , ale lekarka nie wpisała nic odnośnie odpłatności czyli nie ma ani wpisanej refundacji ani że to pełnopłatny lek będzie. I teraz nie wiem czy mi go sprzedadzą z refundacja czy bez? Help

Auralka jako świeżo upieczona farmaceutka mogę śmiało stwierdzić że powinna dać Ci ze zniżką skoro lekarka się nie określiła :)

a ja leżę i pachnę i się nudzę :) Mdłości trochę mnie męczyły ale nie jest aż tak źle. Da się wytrzymać :)

No to ja jako pierwsza pochwalę się moim brzucholem :P w zeszłej ciąży taki miałam chyba w 16 tyg :D

Załączniki

• 10712161_710098095727136_869247485_o.jpg
    10712161_710098095727136_869247485_o.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 63
Auralka ja z tą receptą nie pomogę.

Przypomniało mi się jeszcze że czerwonej herbaty nue mozna a sery pleśniowe jeśli są z mleka pasteryzowanego a w większości z tskiego są w pl to można wcinać ;)

Hehe mój brzuch hehe nie ma mowy ;) ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry