• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Milly witaj :)

Colly ja tez potwierdzam brzuch mam jak w piątym miesiącu hehe a co bedzie dalej ??? ;)

Co do jedzenia to ja o mięsie nawet myśleć nie moge tak samo szynka czy kiełbaska bleeeee na razie tylko sery przyjmuje i jabłka i herbata koniecznie z cytryną :)

reklama
Asiaf
tak dokladnie taka kupna sklepowa.
Dzieki dziewczyny, troche mnie uspokoilyscie bo odchodzilam juz od zmyslow.
Nie tkne juz tego.
Jest jeszcze cos takiego wyjatkowego czego noe powinno sie jesc prucz tych wszystkich surowych wedlin, kielbas itp no i mleka prosto od krowy tez nie mozna to wiem.

Milly witaj :)

Colly ja tez potwierdzam brzuch mam jak w piątym miesiącu hehe a co bedzie dalej ??? ;)

Co do jedzenia to ja o mięsie nawet myśleć nie moge tak samo szynka czy kiełbaska bleeeee na razie tylko sery przyjmuje i jabłka i herbata koniecznie z cytryną :)

Hehe to jemy i pijemy to samo . Mam nadzieje że to minie. Jejku czuje ze oo tej luteinie bardziej mnie mdli i częściej wymiotuje

Odkąd biorę duphaston dolegliwości ciążowe przybrały na sile. Mdłości, senność. Mogę jeść tylko banany i pić sok jabłkowy.Nic innego nie wchodzi w grę.

Czy Wy też czujecie takie ciagnięcie w podbrzuszu? Na wysokości jajników, czasem z lewej, czasem z prawej strony.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry