reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majowek

reklama
ja mniej więcej odłożyłam co chce dla małego do szpitala, ale wszystko muszę jeszcze poprać, więc po świętach sporo roboty, będziemy też wtedy rozkłądać łóżeczko i przewijak, starszej teraz kupiliśmy nowy wózek, więc maluch ma upraną i przygotowaną gondole, a podwójny przywiozę od siostry jak już się urodzi, z kupnych rzeczy to muszę chyba dokupić jakiś płyn i dla mnie jakieś rzeczy do szpitala

Dziewczyny na kiedy macie termin? Ja na 12.05.2015, ale bede miała cc i 04.04.2015 w ta sobotę mam wizytę u gina wiec sie dowiem którego dokładnie :o

Nie śmiejcie się, ale jakie ciuszki zabieracie do szpitala mam na mysli komplety. Zupełnie nie wiem w co sie dziecko w szpitalu ubiera :o wystarcza pajace i body np. ? :)

ja zabierałam przy pierwszej w lutym co prawda, bodziaki na długi rękaw i do tego spodenki takie śpiochowe lub pajace na bodziaka, teraz podobne rzeczy mam przyszykowane, jedynie nie wiem co na wyjście, bo to pewnie ciepło będzie, a z takim maluchem to nie wyjdę na krótki rękaw

reklama
Witam.
Chętnie sprzedam nieotwarte! opakowanie kapsułek vit K+D - 75 szt. Bioaron.
Mam też do sprzedania (w dobrej cenie) nowy dwupak czapeczek wiosennych ze Smyka. rozmiar 40-42 to tak na wiek 1-4 miesiecy.Jestem z Wrocławia, ale mogę wysłać jeśli ktoś będzie zainteresowany :)

Do góry