Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo absolutnie nie jestem za zaglądaniem lekarza miedzy nogi co wizyte a wręcz w ogóle bez zaglądania jeśli nie ma takiej potrzeby ale do czego to piszesz bo nie zrozumiałam??asiaf z tego co pamietam sam wczoraj pisałas otym że nie jesteś za zaglądaniem przez lekarza miedzy nogi co wizyte a teraz odwracasz kota ogonem ja nie twierdze ze nie trzeba chodzić do lekarza sam chodze lub dzwonie odrazu jak mnie cos za niepokoi ale nie zakładam odrazu najgorszęgo i jestem optymistką i to nic złego że zwszę uważam że trzeba myśleć pozytywnie może jestem młoda bo mam 24 lata i pewnie jeszce dużo nie wiem ale już sporo przeszłam w swoim życiu jeżeli codzi o latanine po szpitalach i zawszę mi powtarzano że trzeba być pozytywnie nastawionym i to się sprawdzało dltego tak w to wierzę i to nic złego nadzieja umiera ostatnia
Nie o to mi chodzi że kłamiesz poprastu się nie zrozumiałyśmy
bo sama jestem dość specyficzną osobą i zawsze przez życie idę z optymistyczny podejściem :-)