• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Też jestem przeciwna diagnozowaniu "online" . Można w ten sposób bardzo zaszkodzić, wystraszyć niepotrzebnie. A w naszym wypadku nie jest to wskazane. Musimy się wspierać i trzymać kciuki :) A od leczenia i porad medycznych są lekarze. Bez urazy :tak:

Milly, witakj :)
Mitaginka, chciałam iść na pierwszą wizytę na nfz. Nie mam zaufania do tego lekarza ale te pierwsze badania krwi były by za darmo. A prywatnie chciałam iść zaraz po wypłacie czyli za tydzień i się zastanawiam jak to teraz zrobić. Chyba dam se siana całkiem z tym nfzetem.
AnnaMaria89, ja też mam ochotę na konserwy ale ktoś mi powiedział, że w ciąży to raczej ich unikć. :(

Colly ja byłam wcz z powodu, o kt piszesz, czyli skierowania na bad, a dziś idę prywatnie. Całe szczęście wcz lekarz okazał się bucem i usg trwało kilka sekund ;-) a dzisiaj też pewnie będę mieć.

Ja już po obiedzie ;-) o 11 :-)

reklama
Mitaginka ja dodaje przez tel bo do musze lezec wiec komputera nie tykam. Tutaj przy dodaj odpowiedź masz takiego plusika trzeba go kliknąć i u góry załączniku obraz.
Właśnie przygotowałam sobie talerz owoców winogron banan śliwki nektarynki. Tylko to i rosół mi wchodzi. Na obiad zjem makaron z jagodami bo na to też ochota mu przyszła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry