Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja pizzę z białym sosem brokułami bekonem i jajkiem uwielbiam No i owoce owoce jabłka gruszki nektarynki aj mam smaka na khaki juz nie długo bedą w sklepach
Też jestem przeciwna diagnozowaniu "online" . Można w ten sposób bardzo zaszkodzić, wystraszyć niepotrzebnie. A w naszym wypadku nie jest to wskazane. Musimy się wspierać i trzymać kciuki A od leczenia i porad medycznych są lekarze. Bez urazy
Milly, witakj Mitaginka, chciałam iść na pierwszą wizytę na nfz. Nie mam zaufania do tego lekarza ale te pierwsze badania krwi były by za darmo. A prywatnie chciałam iść zaraz po wypłacie czyli za tydzień i się zastanawiam jak to teraz zrobić. Chyba dam se siana całkiem z tym nfzetem. AnnaMaria89, ja też mam ochotę na konserwy ale ktoś mi powiedział, że w ciąży to raczej ich unikć.
Colly ja byłam wcz z powodu, o kt piszesz, czyli skierowania na bad, a dziś idę prywatnie. Całe szczęście wcz lekarz okazał się bucem i usg trwało kilka sekund ;-) a dzisiaj też pewnie będę mieć.
Mitaginka ja dodaje przez tel bo do musze lezec wiec komputera nie tykam. Tutaj przy dodaj odpowiedź masz takiego plusika trzeba go kliknąć i u góry załączniku obraz.
Właśnie przygotowałam sobie talerz owoców winogron banan śliwki nektarynki. Tylko to i rosół mi wchodzi. Na obiad zjem makaron z jagodami bo na to też ochota mu przyszła