• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Dzięki dziewczyny muszę to przemyśleć pewnie w pt podejmę decyzję (męczą mnie te mdłości ) z tym usg myślę ze może to zły pomiar , a i jeśli by to było 7tc2 dni z usg to idealnie bo 4-7sierpnia były przytulanki z mężem:-P

U nas za 2 tyg święto karpia:) i zamierzam załapac sie na rybcie smazona i zupe rybna:) jakis kucharz ma przyjechac - jeszcze nigdy nie jadlam zupy rybnej i muusze sie na nia zalapac :) najgorzej ze jest za darmo i taaka kolejka zawsze ze chyba powiem ludziom ze w ciazy jestem i musza mnie przepuscic:)

Ooo łosoś dobry:) no ja mam rybcie tez na obiad :) ja mam z odłowów więc pyszne:) tyle ze juz ostatnia i trzeba czekac z miesiac az beda odlowy i znow beda rybcie - tyle ze karpie, okonie, amury, tołpygi :)

Katagorka - ja tez mam wybredny organizm - ja mam taki zeszyt z przepisami i obiadami i jak nie wiem co ugotowac to zagladam do niego ... i wtedy wiem co ewentualnie bym zjadla... moze cos poszukasz i znajdziesz to co bys dzis zjadla?

Ja smiesznie kicham odkad jestem w ciazy... zawsze kichalo mi sie raz potem drugi a teraz za kazdym razem od razu dwa razy - ale bez przerwy az pychola urywa:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry