Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas dziś w miare ładny dzionek się szykuje, ale ja ledwo oddycham. Mam wrażenie, że to przeziębienie coraz bardziej mnie rozkłada. Dobrze, że M w domu i mi pomoże i Niki się zajmie
Idę się inhalować.
Pogodnego dnia wam życzę i kciuki zaciskam za wizytujące :-*
Przynieście same pozytywne wieści
Dziewczyny nie wiem co zrobić czy iść w sobote na wesele, boje się żeby coś się nie stało?
Dziewczyny czy usg może się różnic tzn w czwartek na usg 3d crl 1,11cm a wczoraj na zwykłym 1,16cm czy to możliwe ze są mniej dokładne Pomiary na tym 2d. Ginekolog mówi ze jest oki ze dzidzius mmoże być mniejszy niż z OM bo mam długie cykle 34 dni.
Katagorka - ja mysle ze jesli sie dobrze czujesz to czemu nie masz isc ja bylam 2 razy na dozynkach i za 2 tyg bedzie u nas tez swieto i tez zamierzam isc
a na wesele tym bardziej bym poszla - to nie jest na dworze a jak cos mozesz nie tanczyc zbyt intensywnie))
jak ginekolog tak mowi to jest chyba ok a poza tym jest tak nieraz ze jak sie ma dluzsze cykle to owu tez pozniej byla i przez to dzidzia jest mniejsza bo ciaza mlodsza niz wg okresu...