• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Hej dziewczyny :-)

Joan
nie przejmuj i nie martw sie na zapas, wszystko bedzie dobrze. :-*

Czanulka
kochana trzymam kciuki aby to byla blachostka &&& oby bidulko Ci sie juz w koncu polepszylo :-*

Hej, hej :)

U nas dziś w miare ładny dzionek się szykuje, ale ja ledwo oddycham. Mam wrażenie, że to przeziębienie coraz bardziej mnie rozkłada. Dobrze, że M w domu i mi pomoże i Niki się zajmie :)

Idę się inhalować.

Pogodnego dnia wam życzę i kciuki zaciskam za wizytujące :-*
Przynieście same pozytywne wieści ;)

Dziewczyny nie wiem co zrobić czy iść w sobote na wesele, boje się żeby coś się nie stało?
Dziewczyny czy usg może się różnic tzn w czwartek na usg 3d crl 1,11cm a wczoraj na zwykłym 1,16cm czy to możliwe ze są mniej dokładne Pomiary na tym 2d. Ginekolog mówi ze jest oki ze dzidzius mmoże być mniejszy niż z OM bo mam długie cykle 34 dni.

reklama
Katagorka - ja mysle ze jesli sie dobrze czujesz to czemu nie masz isc:) ja bylam 2 razy na dozynkach:) i za 2 tyg bedzie u nas tez swieto i tez zamierzam isc:)
a na wesele tym bardziej bym poszla - to nie jest na dworze a jak cos mozesz nie tanczyc zbyt intensywnie:)))

jak ginekolog tak mowi to jest chyba ok:) a poza tym jest tak nieraz ze jak sie ma dluzsze cykle to owu tez pozniej byla i przez to dzidzia jest mniejsza bo ciaza mlodsza niz wg okresu...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry