• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
U mnie ok. Mam kartę ciąży :-) co do bólów pleców to mam brać Aspargin (magnez i potas) i nospę i raczej się oszczędzać :-/ oczywiście nie współżyć i nie kąpać się w wannie

Hey, u mnie dzień wyjca dziś... Wczoraj przed snem wymiotowałam jeszcze 2 x i dziś tez przed śniadaniem... Brak mi już sił.... chodzę oi poplakuje :( naczytalam się przy okazji o odwodnieniu i teraz boje się jutrzejszej wizyty :(

Jeśli to jest ten stan błogosławiony, to ja nie wiem....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiem, że bolą Was brzuchole ale jak bardzo? Mnie dzisiaj przez większość dnia kłuje w prawym boku na dole i zaczynam się martwić trochę...to aż tak?! Może ja przeginam z pracą? Bardzo się oszczędzacie? Nie dzwigam ani nic z tych rzeczy ale dużo się ruszam, schylam, coś tam podnoszę, przenoszę a do tego też sporo stresu i pracy przed kompem.

Czarnulka7891- u mnie też wyjcowo :/ w ogóle jakieś skrajne nastroje. Ale grunt to się nie dać! Nie?:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry