Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam was kochane ;-) naczytałam się, nadrobiłam ale jakbym teraz miała streścić co i gdzie to nie wiem, chyba faktycznie powinno być u nas majóweczek więcej tematów.
Dziś byliśmy z moim B na pierwszym usg i widzieliśmy naszą fasolkę i serduszko bijące, oczywiście oboje się popłakaliśmy ( ja bardziej ) i pani podała mi husteczki a ja zamiast oczu wytarłam żel z brzucha ;-) haha
Byłam taka szczęśliwa, mogłabym góry przenosić dopóki nie zobaczyłam krwi na bieliźnie ;(
Pani dziś powiedziała ze nie widzi nic niepokojącego, nawet na karcie zaznaczyła ze jest ok, ze jest jeden fasolek, ze widzi mózg i ze serduszko bije... A teraz ta krew... A juz myślałam że bedę mogła zacząć w 100% cieszyć się ciążą to znów mam zmartwienie...
Jeszcze chciałam napisać do tej dziewczyny która wyjechała na drugą ze jest lekarzem... No porażka wiadomo ze ona nikomu diagnozy nie stawia, a my tutaj piszemy po porady, zeby się uspokoić albo dowiedzieć czy ktoś miał tak samo... Doradzić...
Sory ale nie pamietam jeszcze ników i piszę z telefonu wiec nie umiem cytować bo za duzo stron ...
Życzę wam miłego wieczorku
(Ja dopiero z pracy wracam)
i nie chodziło mi oto ze ona stawia diagnozy tylko o pozytywne myślenie które nam wszystkim jest potrzebne każdy ma prawo do swojego zdania i nie każdy musi się z tym zgadzać ale może o tym mówić i dla mnie to już skończony temat . Gratuluję serduszka :-)Monika, serów pleśniowych i surowych jaj. Czy jajko sadzone się tu zalicza?

gratuluje udanej wizyty!

Ale nie miałam dopochwowo, miałam po brzuchu