reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Znacie kogos na yt np albo jakieś ćwiczonka, żeby troszkę ujędrnić skórę? Jestem szczupła, więc chudnąć nie potrzebuje, ale z czasem ciałko wiotczeje, więc chciałabym coś z tym zrobić 🙈
Wszystko co jest wzmacniające i najlepiej dodać jakieś małe hantle.
Ja ćwiczę z Martą z codziennie fit i z Agatą Zając.

reklama
A ja dziś niespokojna ale nie wiem czy wjeżdżać Wam tu z takim tematem.. I czy nie powinnam iść na mamusie, ale tak mi tu dobrze z Wami.. no i skoro @xewee mnie wywołuje to juz pisze co i jak..
Rano zauważyłam lekko rozowo-brazowo zabarwiony sluz, pozniej przez caly dzien tez cos, choc eaczej symboliczne ilosci, tyle ze dodatkowo tak jak pisalam wczesniej pobolewa mnie podbrzusze od poniedziałku.. takze pojechałam pelna strachu na badania krwi,
betka na szczęście póki co rosnie, w pon 36 dzisiaj 122,
progesteron 21 i dzisiaj i w poniedzialek
No to przyrost super :D oj mnie też pobolewa brzuch co chwilę i się martwię, ale wierzę,że wszystko będzie dobrze w naszych obu przypadkach !

Ja to chyba do 18stego nie wytrzymam, bo tak mnie brzuch teraz gniecie, że to szok. 😱
Chyba padnę jak dostanę 🐒 w 21dc, bo to już wogóle nie wiem czego wtedu się spodziewać w przyszłym cyklu. 🤦🏻‍♀️

Proszę Państwa, mamy to ! 💪❤️
Pewnie taki prawilny pik będzie za kilka godzin, ale już dzisiaj testować nie będę, bo już dziś 5 testów zrobiłam 🙈🤭😂
Więc dla mnie to już pik 😅

Załączniki

• IMG20250514191627.jpg
    IMG20250514191627.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 49
A ja dziś niespokojna ale nie wiem czy wjeżdżać Wam tu z takim tematem.. I czy nie powinnam iść na mamusie, ale tak mi tu dobrze z Wami.. no i skoro @xewee mnie wywołuje to juz pisze co i jak..
Rano zauważyłam lekko rozowo-brazowo zabarwiony sluz, pozniej przez caly dzien tez cos, choc eaczej symboliczne ilosci, tyle ze dodatkowo tak jak pisalam wczesniej pobolewa mnie podbrzusze od poniedziałku.. takze pojechałam pelna strachu na badania krwi,
betka na szczęście póki co rosnie, w pon 36 dzisiaj 122,
progesteron 21 i dzisiaj i w poniedzialek
Na pocieszenie powiem Ci że w pierwszej ciąży tez tak miałam. Plamiłam i bardzo mocno bolało mnie podbrzusze. W usg nie było nic niepokojącego ale od ginekologa dostałam progesteron. Czy był on potrzebny ? Nie mam pojęcia bo wtedy nie miałam wiedzy jaką mam z tego forum a nikt nie kazał oznaczyć mi progesteronu. W każdym razie skończyło się wszystko dobrze :)

A kiedy masz usg? Progesteron ładny, może jakiś krwiaczek jest? Chociaż nie wiem czy by bolał brzuch przez to(nie miałam w ciąży, może któraś miała i powie jakie odczucia?) odpoczywaj dużo 🤞
Planowe usg dopiero za ok 2tyg, chyba ze cos bedzie sie dzialo to wtedy na pewno wczesniej pojde.
Staram sie odpoczywać, siedzę, leze i wolno chodze, mam nadzieje ze to pomoze..

No to przyrost super :D oj mnie też pobolewa brzuch co chwilę i się martwię, ale wierzę,że wszystko będzie dobrze w naszych obu przypadkach !
Również w to wierzę gleboko🥹

Na pocieszenie powiem Ci że w pierwszej ciąży tez tak miałam. Plamiłam i bardzo mocno bolało mnie podbrzusze. W usg nie było nic niepokojącego ale od ginekologa dostałam progesteron. Czy był on potrzebny ? Nie mam pojęcia bo wtedy nie miałam wiedzy jaką mam z tego forum a nikt nie kazał oznaczyć mi progesteronu. W każdym razie skończyło się wszystko dobrze :)
Dostalam dzisiaj progesteron na wszelki wypadek ze wgledu na to plamienie. Super ze u Ciebie sie dobrze skonczylo, ale co przeżyłaś to.Twoje..:(

reklama
Do góry