reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
A ja mam pytanie o suple, jak sie bierze pregna start to mam dodatkowo suplementowac magnez ? i jak tak to w jakich ilosciach czy cos innego polecacie?

A ja mam pytanie o suple, jak sie bierze pregna start to mam dodatkowo suplementowac magnez ? i jak tak to w jakich ilosciach czy cos innego polecacie?
Zerknęłam szybko na skład i nie ma tam magnezu. Magnez można brać jak najbardziej, jego raczej nie przedawkujesz, z krwi praktycznie zawsze wychodzi niedobór, bo on jest potrzebny w komórkach 😃

Już napawam się nadzieją... jak sądzicie od kiedy zacząć testy owulacyjne? 24.05 wyjazd na wesele, hotel... bez bombelka... 😼🤩

Załączniki

• Screenshot_20250514_200307_My Calendar.jpg
    Screenshot_20250514_200307_My Calendar.jpg
    153,3 KB · Wyświetleń: 27
A ja dziś niespokojna ale nie wiem czy wjeżdżać Wam tu z takim tematem.. I czy nie powinnam iść na mamusie, ale tak mi tu dobrze z Wami.. no i skoro @xewee mnie wywołuje to juz pisze co i jak..
Rano zauważyłam lekko rozowo-brazowo zabarwiony sluz, pozniej przez caly dzien tez cos, choc eaczej symboliczne ilosci, tyle ze dodatkowo tak jak pisalam wczesniej pobolewa mnie podbrzusze od poniedziałku.. takze pojechałam pelna strachu na badania krwi,
betka na szczęście póki co rosnie, w pon 36 dzisiaj 122,
progesteron 21 i dzisiaj i w poniedzialek
Plamienia niestety się zdarzają w ciąży. Ja w obu ciążach sporo plamiłam i nie stało się nic złego. Lekarze często nie potrafią podać przyczyny. Doczytałam, że dostałaś progesteron :) będzie dobrze, nie martw się!

reklama
Do góry