reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Mnie ten PMS ten już męczy, bo mnie praktycznie męczy od peaku, ale zeszły PMS to miałam dopiero...

Że mi ślubny eksmisji z chałupy nie zrobił to cud, bo się zachowywałam jakbym miała Oscara za rolę T-Rexa w kolejnej części Parku Jurajskiego dostać.
Jurassic Park Car GIF by Vidiots

reklama
Rozumiem to trochę z drugiej strony, jak tutaj ktoś wpadnie niezapisany z pozytywem na dzień dobry to trochę kwas...
Ale co ciężarnym za różnica kto pisze, jak jeszcze daje tylko tyle co poradę. 🤔
Za tępa jestem na takie niuanse społeczne. 🙈
Zwłaszcza że często same o te porady pytają i odzywają się osoby, które nie mają super wiedzy na dany temat i piszą bzdury. Więc w moim odczuciu super jak wypowiada się ktoś to ma doświadczenie i aktualną wiedzę. W końcu gdyby nie wypowiadały się tutaj osoby, które mają ogrom wiedzy to to forum by nie istniało i nikt nie szukałby pomocy i wsparcia.

My majstowalismy cały tydzień na wakacjach i na 90% była wtedy owulacja. Chociaż w szoku byłam, że wyjazd na Maderę tak mocno wpływa na poranną temperaturę. Normalnie mam ok. 36,3 w pierwszej fazie i 36,7 w drugiej. Na wyjeździe spadło odpowiednio do 36,0 i 36,3 🤨
Ja mam taki plan na przyszły tydzień. wylatujemy i niech się dzieje co chce, bez analizy cyklu i testów owu. Potrzebuje porządnie odpocząć i nie analizować wiecznie wszystkiego bo czuje już mocny kryzys po tym cyklu

reklama
Do góry