white_lotus
Fanka BB :)
A czym sie roznia takie wątki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie Olka wie więcej o cukrzycy niż ona.chciala doradzić a ta najazd że jej się nie podoba bo ona w ciąży nie jest .Wiecie no z jednej strony są jakieś zasady,których powinno się pilnować a z drugiej strony,gdy ktoś chce pomóc to po co taka jazda - nie jesteśmy w szkole - to tylko zwykłe forum, darmowe forum![]()
A ja wierzę, że karma wraca i to chamstwo też do nich wróci. Dobrze, że tu mamy swój vibeTakie pisanie to brak szacunku do drugiej osoby. Mnie też się to tyczyło bo już w ciąży nie jestem. Po to jest forum .niech idzie na wątek prywatny!
Że na wątku mam grudniowych odzywa się ktoś kto nie jest w ciążyAaa dobra, wiem juz. Im chodzi o to ze ktos sie wypowiada na otwartym? Czy jak?
No tak to trochę brzmi prawdę mówiąc... ta wartość nie pasuje do fazy lutealnej za bardzo. Do fazy okołoowulacyjnej również.
A we wcześniejszych cyklach miałaś problem z progesteronem?
Wiecie no z jednej strony są jakieś zasady,których powinno się pilnować a z drugiej strony,gdy ktoś chce pomóc to po co taka jazda - nie jesteśmy w szkole - to tylko zwykłe forum, darmowe forum![]()
DokładnieA ja wierzę, że karma wraca i to chamstwo też do nich wróci. Dobrze, że tu mamy swój vibe![]()
Troche takie, jak za przeproszeniem, gola dupa w pysk. Skoro mamy sa grudniowe to przeciez same jeszcze niedawno nie byly w ciazy...Że na wątku mam grudniowych odzywa się ktoś kto nie jest w ciąży![]()