reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Wiecie, nie oczekuje ze swiat przestanie sie krecic i wokol mnie nie bedzie nikt zachodzil w ciaze czy rodzil dzieci. Ale jak by ktos mi napisal, ze idz stad bo nie jestes w ciazy to bym sie srogo wkurwila. Bo domyslam sie, ze to pisza osoby, ktore same jeszcze niedawno byly po drugiej stronie barykady.

Rozumiem to trochę z drugiej strony, jak tutaj ktoś wpadnie niezapisany z pozytywem na dzień dobry to trochę kwas...
Ale co ciężarnym za różnica kto pisze, jak jeszcze daje tylko tyle co poradę. 🤔
Za tępa jestem na takie niuanse społeczne. 🙈
A czyli Ty tez tępa... Bo sie zastanawialam czy jestem tepa i nie rozumiem takich akcji 😂

Wiecie, nie oczekuje ze swiat przestanie sie krecic i wokol mnie nie bedzie nikt zachodzil w ciaze czy rodzil dzieci. Ale jak by ktos mi napisal, ze idz stad bo nie jestes w ciazy to bym sie srogo wkurwila. Bo domyslam sie, ze to pisza osoby, ktore same jeszcze niedawno byly po drugiej stronie barykady.
Tak, przecież niektóre dziewczyny były na kreskach jeszcze w zeszłym miesiącu 🙈 trzymam kciuki najbardziej za @penguinlicious , bo ją jeszcze kojarzę jako staraczkę sprzed mojej przerwy na forum 💚💙

reklama
Do góry