reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Nie wiem czy była, testów nie robię, nic nie czułam na owulację w tym cyklu poza większym libido więc chyba cykl bez owu...

No tak to trochę brzmi prawdę mówiąc... ta wartość nie pasuje do fazy lutealnej za bardzo. Do fazy okołoowulacyjnej również.
A we wcześniejszych cyklach miałaś problem z progesteronem?

reklama
Jak ja nie lubię czegos takiego... podobnie jak zamykania za wcześnie grup, no ja rozumiem ze chciałoby sie juz na prywatnym pogadać.. no i w sumie jak najbardziej mozna zrobic prywatny watek duzo wczesniej ale nie zamykać sie na dziewczyny które duzo pozniej dowiedziały sie o ciazy, potwierdziły ją dopiero co.. smutno mi czasem razem z tymi dziewczynami:(
Takie mam zdanie, no ale zwykle decyduje większośc wiec nie bede na siłę namawiać do przyjęcia nowych osob. jesli większość sobie nie życzy.

Edit,:w zasadzie to mysle ze jakby wczesniej zamknąć to więcej podczytujacych by sie wczesniej ośmieliła dolaczyc:) wiec dwie strony korzystają:)
Też jestem tego zdania, sama z córka dowiedziałam się o ciąży kiedy już czas był na prenatalne, na szczęście wtedy na mamusiach wszyscy to zrozumieli i dołączyłam do grupy zamkniętej, bo i dlaczego nie skoro chciałam się tam.udzielc i być z nimi 🤷‍♀️
Czytałam na październikowych mamach te odmowy dla nowych dziewczyn i też było mi przykro razem z nimi...

jak ja kiedyś porowadziłam kreski to też była drama, bo część dziewczyn w ciąży jeszcze się udzielała na kreskach i te bez ciąży się wkurzały, innym bez ciąży to nie przeszkadzało i było
triple h fighting GIF by WWE
Ja wróciłam z grudniowych mam .
Drama
Jednej się nie podoba i nie wolno ich stresować bo ona w ciąży jest.i nie mogą wypowiadać się osoby które nie są w ciąży ..

Takie kocopoły pisać.
A Olka napisała o cukrzycy więcej wie a ta najazd zrobiła.

Nichuj... ludzie nie przestaną mnie zaskakiwać gł...

Ja dzisiaj zrobiłam sobie kontrolne badania początkiem cyklu a tu zonk - TSH 2,96 🫣 początkiem roku było 2,02, tak że chyba tarczyca zalicza jakiś skok życia 😅

Ja wróciłam z grudniowych mam .
Drama
Jednej się nie podoba i nie wolno ich stresować bo ona w ciąży jest.i nie mogą wypowiadać się osoby które nie są w ciąży ..

Takie kocopoły pisać.
A Olka napisała o cukrzycy więcej wie a ta najazd zrobiła.

Nichuj... ludzie nie przestaną mnie zaskakiwać gł...

Szczerze to byłam święcie przekonana, że i Ty dostaniesz odłamkiem. 😬

reklama
Do góry