Kurcze nie wiem, mój dzień wygląda tak, że staram się nie pić i dlugo nie sikaćmoże kwestia rozrzedzonego moczu

DostałamDostałyście child alert? 11 letnia dziewczynka zaginęła…![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze nie wiem, mój dzień wygląda tak, że staram się nie pić i dlugo nie sikaćmoże kwestia rozrzedzonego moczu
DostałamDostałyście child alert? 11 letnia dziewczynka zaginęła…![]()
Kurde, ciekawe, czy uciekła, czy co. Nie wyobrażam sobie, co przeżywają jej rodzice…Dziwne są jej zdjęcia niektóre.
Jakaś rozmazana, jak rozpłakana. Dwa takie zdjęcia są w makijażu. Buzia blada.
Miałam takie samo przemyślenie, że skoro ciaze straciłam to mam się nie udzielać. Straszne podejście. MmTakie pisanie to brak szacunku do drugiej osoby. Mnie też się to tyczyło bo już w ciąży nie jestem. Po to jest forum .niech idzie na wątek prywatny!
Dziwne są jej zdjęcia niektóre.
Jakaś rozmazana, jak rozpłakana. Dwa takie zdjęcia są w makijażu. Buzia blada.
Kurde, ciekawe, czy uciekła, czy co. Nie wyobrażam sobie, co przeżywają jej rodzice…
Moim zdaniem na typowy makijaż jaki próbują sobie robić dziewczynki w tym wieku
No nie stety .kobieta kobiecie tylko potrafi tak napisać.Miałam takie samo przemyślenie, że skoro ciaze straciłam to mam się nie udzielać. Straszne podejście. Mm
Znalazłam profil jej matki i nie chce być wredna, ale mam dziwne wnioski...
- Dziecko od pewnego czasu ciągle na czarno. W wieku 11 lat mieć taką fazę ala "alternatywka"?
- Ciągle nieumyte włosy u dziewczynki + obgryzione, brudne paznokcie... To chyba mówi samo za siebie o stanie psychicznym.
- Dziecko na niektórych fotkach ma podkrążone oczy, dosłownie "z worami". No 11 lat to nie czas na worki pod oczami...
Nie wiem, dla mnie to coś dziwnego.
Mama dziewczynki chyba bardzo się spełnia cykaniem zdjęć wszystkiego (siebie w lustrze) i szpanem biżuterią z Apartu co chwilę... dziwię się, że trochę nie widzi, że coś się dzieje z córką?
Nie zdziwiłabym się, jakby dziewczynka miała jakieś problemy w szkole. Jakoś dziwnie łączy mi się to do kupy.![]()
Tzn ja nie hejtuje jej makijażu.
Tylko fakt, że on jest rozmazany i że na zdjęciach wygląda jakby płakała.