Paula. sz
Fanka BB :)
A to musiałabyś przeczytać chyba lutowe lub styczniowe kreski .Jak to, chciał i nie chciał?![]()
Parodia dosłownie .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to musiałabyś przeczytać chyba lutowe lub styczniowe kreski .Jak to, chciał i nie chciał?![]()
A to musiałabyś przeczytać chyba lutowe lub styczniowe kreski .
Parodia dosłownie .
Mnie tak mówiła pani doktor, że dziecko sobie wybiera kiedy chce się urodzić i że może woli za 10 miesięcy a nie 9Nie ma co się porównywać. Nawet jeśli siostra zajdzie wcześniej trzeba się cieszyć jej szczesciem-dziecko w rodzinie to błogosławieństwo, to nie wyścigi.
Mi ktoś mądry powiedział teraz po poronieniu, że moje dziecko nie odeszło, zmieniło sobie tylko datę urodzin.
Ja mocno wierzę, że były ku temu powody i moja zmarła rok temu mama "maczała w tym palce". Najwidoczniej coś było teraz nie tak i zaoszczędziła nam cierpienia na etapie późniejszym.
Jeszcze będziesz mamą @Leniuszek_94 jak my wszystkie, w odpowiednim momencie to sie zdarzy, dla jednych będzie to ten cykl dla innych kolejne. Z całego serduszka tego nam wszystkim życzę![]()
Ja też tak mam, ale wiesz że to nieprawda!spoko ja dziś dowiedziałam się o kolejnej ciąży w bliskim otoczeniu. To już 3 od początku roku. Czuję się powoli jak wybrakowany towar![]()
@Paula. sz @loumarie Słuchajcie,.moze juz nie trzeba rozciągać tego tematu ..?
Zostańmy w klimacie naszej Majówki
![]()
To kiedy testujesz ?Dobra, podziałane
Owulacjo przybywaj..
Wiesz co, jeszcze mamy szansę na seksy piątek i sobota, owulacja generalnie powinna już być na dniach, więc 27 jestem zapisana i tak chyba zatestuje, jeszcze też zobaczę czy wyczuje ta owulke..To kiedy testujesz ?
Jak ktoś inny testuje .to taki dreszczyk emocji