reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
A to musiałabyś przeczytać chyba lutowe lub styczniowe kreski .
Parodia dosłownie .

No czytam właśnie.. mąż w lutym dzieci nie chciał, w środku kończył i testy owu robione w tajemnicy.
"Jak nie chce dzieci nich idzie na wazektomie". 🙈

Każdy jak sobie pościele, tak się wyśpi... trzymam kciuki, że skończy się historia dobrze i mężowi palma nie odbije wyjść po mleko i nie wrócić. 🙈

Nie ma co się porównywać. Nawet jeśli siostra zajdzie wcześniej trzeba się cieszyć jej szczesciem-dziecko w rodzinie to błogosławieństwo, to nie wyścigi.
Mi ktoś mądry powiedział teraz po poronieniu, że moje dziecko nie odeszło, zmieniło sobie tylko datę urodzin.
Ja mocno wierzę, że były ku temu powody i moja zmarła rok temu mama "maczała w tym palce". Najwidoczniej coś było teraz nie tak i zaoszczędziła nam cierpienia na etapie późniejszym.
Jeszcze będziesz mamą @Leniuszek_94 jak my wszystkie, w odpowiednim momencie to sie zdarzy, dla jednych będzie to ten cykl dla innych kolejne. Z całego serduszka tego nam wszystkim życzę ❤️
Mnie tak mówiła pani doktor, że dziecko sobie wybiera kiedy chce się urodzić i że może woli za 10 miesięcy a nie 9 🥹

reklama
Do góry