reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Zobaczę czy jutro mi sie uda ale moze byc ciezko, ew w sobote? W sumie te kalkulatory to i tak.wyliczaja przyrost nieważne jaka przerwa między dniami z pobrania jest?
Ja robiłam co 72h bo wtedy mogłam.
Im dłużej się czeka pomiędzy pomiarami tym mniejsza pewnośc co do tempa przyrostu. Zwłaszcza w pierwszych tygodniach. Mówią, że powyżej 1000 bety już tak nie rośnie rowno, ale wcześniej jest to ważne żeby się podwajalo co 48-72h...

Edit: widziałam, że robiłaś już jedem przyrost. Wszystko wygląda super 👌

reklama
Nie wiem co się dzieje, dzisiaj 21dc a ja się zwijam z bólu podbrzusza. Teraz to już nie wiem czy ma sens iść jutro na proga, chyba, że ten ból to na owu 🤷‍♀️

Gdy ja czekałam na wizytę u ginekologa z ciążą pozamaciczną to dowiedziałam się,że moja młodsza siostra jest w 5mc ciąży... W 5... Siostra...
Ta co najgłośniej krzyczała ,że więcej dzieci nie chce (ma prawie 3 letniego synka i roczną córkę).
Życie bywa niesprawiedliwe ale dla Ciebie zaświeci słońce ☀️ starania o ciążę to cholernie ciężkie momenty,ważne żeby nie zatracić siebie 🌹♥️🍀
Ukrywała to przed Tobą wcześniej, że tak późno się dowiedziałaś?

Czy niosę do domu siku trzymane od 9? Być może...
Kupiłam 5 testów z domowego labo, sprawdzę na tych testach z ciekawości, bo te co mam to jakoś dziwnie się wybarwiają..
Trzymajcie kciuki, abym się nie posikała po drodze 🤡
Mi wystarczy wysikać się na maxa i potem 2-3 nic nie pić i nie sikać bo jak noszę od rana to mam białe siuśki

Ukrywała to przed Tobą wcześniej, że tak późno się dowiedziałaś?
K ukrywała to przede wszystkimi. Dowiedziałyśmy się od jej koleżanki z pracy bo mojej najmłodszej siostrze składała gratulacje dla K. O pierwszej ciąży też późno nam powiedziała... A wiedziała jako jedna z pierwszych osób o moich i sióstr ciążach... Tak niby zdecydowała ze swoim facetem ale nie wiem czy on miał na to wpływ czy się bała ,że ją będziemy oceniać - miała 27 lat,gdy była w pierwszej ciąży także ten... Myślałam ,że jesteśmy sobie bliższe ale trudno,mleko się już dawno rozlało i poszło w niepamięć

reklama
Do góry