reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ja dzięki testom owu zaszłam w ciążę w marcu i kwietniu, bo jak był pik to na drugi dzień miałam mocno odczuwalną owulację.
Ja używałam testów owu w zeszłym miesiącu w sumie pierwszy raz, i się zgadzało wszystko, i kłucie jajnika i inne objawy, choć śluz był wcześniej i o wiele wiele mniej niż zawsze, no ale i tak cosik nie pykło . Teraz sobie myślę czy dać luz i nic nie sprawdzać czy jednak się pokusić

U mnie dzisiaj 3dpo i bolą piersi. Was też tak szybko bolą? Miałam kiedyś problem z wysoką prolaktyną, zastanawiam się, czy ten ból może mieć z nią związek…

reklama
Ja polecam bardzo z Domowe laboratorium, nie zawiodły mnie jeszcze, są w Rossmanie pakowane po 5 sztuk chyba za 20 zł, ale to nie nie opłaca i ja kupuję na allegro pakiet 25 sztuk za 32 zł, poniżej linka wysylam.
Ja uskuteczniam ten zestaw już kolejny miesiąc 🙈😁 Baaaardzo dobrze się wybarwiają i u mnie zawsze przy piku kreska jest mocniejsza od kontrolnej więc nie mam wątpliwości no i faktycznie pokazały że owulacja bliskk bo była ciąża choć biochem a wtedy był tylko jeden seks 🤭😉

Do góry