dominikana26
Fanka BB :)
Mam wyniki:
progesteron 6,39
beta 8,37
Czyli pewnie nic z tego, bo ten progesteron spadł
progesteron 6,39
beta 8,37
Czyli pewnie nic z tego, bo ten progesteron spadł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie chyba niekoniecznie, bo ostatnim razem była jedna możliwość zajścia, seksy w sobotę, bój jajników i od razu piersi w niedziele no i ciąża...No wlasnie ja jesli bym miala patrzec na objawy to sa jakis dzien, dwa przed pikiem.
Ide z ciekawości jutro, @callina była wczoraj, więc sprawdzimy teorieCo do bólu piersi, może to chodzi o progesteron? Jak jest dość niski to tych dolegliwości nie ma, tak sobie gdybam..
Ostatnio mnie bolały okropnie, nie szło dotknąć i ten prożek był wysoki już w 3 dpo..
Kurcze faktycznie niziutki ten progesteronMam wyniki:
progesteron 6,39
beta 8,37
Czyli pewnie nic z tego, bo ten progesteron spadł![]()
Wydaje mi się, że 12. Pobranie z wczoraj, więc 11 najprawdopodobniej. Zastanawiam się co robić…Kurcze faktycznie niziutki ten progesterona który masz dzisiaj dzień po owulacji ?
Właśnie dwa razy badałam 7dpo i miałam zawsze koło 26-28, wydaje mi się, że to dosyć wysoki, a jednak nie bolały, więc pewnie to zależy też od innych czynnikówCo do bólu piersi, może to chodzi o progesteron? Jak jest dość niski to tych dolegliwości nie ma, tak sobie gdybam..
Ostatnio mnie bolały okropnie, nie szło dotknąć i ten prożek był wysoki już w 3 dpo..
Chyba dopiero powtórzenie bety i proga da jakikolwiek obraz sytuacji. Ale niech się wypowiedzą dziewczyny z większym doświadczeniem.Wydaje mi się, że 12. Pobranie z wczoraj, więc 11 najprawdopodobniej. Zastanawiam się co robić…
Jest kreseczkaZrobiłam wczoraj tą betę, ale wyniku dalej nie ma. Obawiam się, że będzie dopiero jutro, przez to że dziś święto. Nigdy nie miałam takiej akcji. Ale za to zrobiłam test przed chwilą, innej firmy niż wczoraj
Kurcze wiem że dziewczynom udało się też utrzymać ciążę z progesteronem na poziomie 8.ale tak jak np MamaR była na duphastonie więc w rzeczywistości był on wyższy.zerknęłam sobie na Twoje wcześniejsze wpisy i widziałam że wcześniej miałaś progesteron 10 więc w zasadzie z porównaniem do wcześniejszego wyniku to nie duża różnica patrząc na to że wydziela się skokowo.nie chce też robić Ci złudnych nadziei.tak naprawdę kolejne badanie powie czy ten progesteron odbije od wzrostu bety czy spadnieWydaje mi się, że 12. Pobranie z wczoraj, więc 11 najprawdopodobniej. Zastanawiam się co robić…