reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Plan na dzisiaj, wino czerwone by zachęcić 🐒 do wczesniejszej/terminowej wizyty a jeśli nie przyjdzie, mąż ma przerąbane. Napalona i ubzdryngolona.

Załączniki

• more-wine-like.jpg
    more-wine-like.jpg
    94,1 KB · Wyświetleń: 38
Cześć dziewczyny! Jestem Martyna i jestem tutaj nowa, przynajmniej w tym wątku. Na forum jestem od lutego 2021, kiedy to dowiedziałam się o ciąży z moim pierwszym dzieckiem, synkiem. Teraz staraliśmy się o drugie dziecko po licznych przeszkodach, m.in konizacji szyji macicy w grudniu 2024.
Wczoraj zobaczyłam pierwsze kreski, dzisiaj zrobiłam betę 15,70 i progesteron 85,4! Mam nadzieję, że bedzie dobrze. W tamtym cyklu pozytywne testy szybko okazały się ciążą biochemiczna, nim zdazylam udac sie na bete.

Choruje na hashimoto, niedoczynnosc, niestety chwilowo wpadłam w nadczynnosc, ale już z tym walczę.

Nie wiem co jeszcze dodac o siebie. Pytajcie.
Trzymam kciuki za kazda. 🤍

Cześć dziewczyny! Jestem Martyna i jestem tutaj nowa, przynajmniej w tym wątku. Na forum jestem od lutego 2021, kiedy to dowiedziałam się o ciąży z moim pierwszym dzieckiem, synkiem. Teraz staraliśmy się o drugie dziecko po licznych przeszkodach, m.in konizacji szyji macicy w grudniu 2024.
Wczoraj zobaczyłam pierwsze kreski, dzisiaj zrobiłam betę 15,70 i progesteron 85,4! Mam nadzieję, że bedzie dobrze. W tamtym cyklu pozytywne testy szybko okazały się ciążą biochemiczna, nim zdazylam udac sie na bete.

Choruje na hashimoto, niedoczynnosc, niestety chwilowo wpadłam w nadczynnosc, ale już z tym walczę.

Nie wiem co jeszcze dodac o siebie. Pytajcie.
Trzymam kciuki za kazda. 🤍

Hej, po pierwsze to gratulacje. 😀
Aczkolwiek, jeśli jesteś w ciąży to powinnaś iść na inny wątek, na mamusie - pewnie w Twoim przypadku styczniowe. Już taki wątek jest na forum i dziewczyny są tam aktywne. 🙂
Ten wątek jest dla dopiero starających się o ciążę, tzn. staramy się w danym miesiącu i czekamy czy będzie ciąża czy nie.

reklama
Dodam, ze jestem mniej wiecej 9/10 dpo. Tutaj testy, niestety pink, nie polecam ich bo są kiepskiej jakości. :/
IMG_8926.jpeg

Załączniki

• IMG_8927.jpeg
    IMG_8927.jpeg
    950,8 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_8928.jpeg
    IMG_8928.jpeg
    985,5 KB · Wyświetleń: 74
Do góry