reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ale, czym jestem zaskoczona, objawy pokrywaja sie z testem w tym cyklu. Sutki jak nie moje, czuje baaaardzo podbrzusze. Moze nie jak na okres, ale takie ciezkie. No coz, zobaczymy co przyniesie los 😄

Dziewczyny ile wczesniej przed okresem robicie testy? Ja robilam w piatek czyli kilka dni przed okresem i bylo bialo a moj mozg od rana ze trzeba kupic test i sprawdzic jeszcze raz bo wtedy bylo to nie o poranku i za wczesnie... ale nie chce robic bo wtedy sie straci nadzieje

Ale, czym jestem zaskoczona, objawy pokrywaja sie z testem w tym cyklu. Sutki jak nie moje, czuje baaaardzo podbrzusze. Moze nie jak na okres, ale takie ciezkie. No coz, zobaczymy co przyniesie los 😄
Z tymi objawami to różnie, w tamtym miesiącu bolał mnie prawy jajnik a śluzu prawie nic, teraz zaś nic nie boli ale mnie zalewa

Dziewczyny ile wczesniej przed okresem robicie testy? Ja robilam w piatek czyli kilka dni przed okresem i bylo bialo a moj mozg od rana ze trzeba kupic test i sprawdzic jeszcze raz bo wtedy bylo to nie o poranku i za wczesnie... ale nie chce robic bo wtedy sie straci nadzieje
Zawsze testowałam kilka dni przed okresem, ale to bez sensu, lepiej poczekać i mieć pewność a nie łudzić się kilka dni po owulacji, dobrze się mówi ale ciężko wytrzymać i koniec końców testowanie będzie "za wcześnie" 😅 powinno się w dniu spodziewanej miesiączki, ale kto by to tyle czekał 😆

Hej, ale dużo pisałyście w weekend 😄 ja tak się zastanawiam, bo mialam niskiego tego proga czy można cos suplementowac, żeby go zwiększyć? Nie mówię tutaj o Duphastonie, tylko jak to jest z tym progiem. Czy to jest jakaś zależna, że on w każdym cyklu będzie inny?

Zawsze testowałam kilka dni przed okresem, ale to bez sensu, lepiej poczekać i mieć pewność a nie łudzić się kilka dni po owulacji, dobrze się mówi ale ciężko wytrzymać i koniec końców testowanie będzie "za wcześnie" 😅 powinno się w dniu spodziewanej miesiączki, ale kto by to tyle czekał 😆
Ja się tak zraziłam w pierwszej ciąży jak 3 dni przed spodziewanym okresem miałam "negatyw" (po czasie jak patrzę na zdjęcia to widać było cień, ale człowiek był zielony w temacie i oczywiście schizował...), wtedy test zrobiłam dwa dni po dacie spodziewanej miesiączki. Ale znowu w poprzednim cyklu gdybym tak zrobiła to nie wyłapałabym biochemu, bo w 11dpo był pozytyw, a potem blednące kreski. @malgosia005

Ale ogólnie dziewczyny pocieszają mnie Wasze wpisy, że Wasi małżonkowie też mają już dość momentami 😂 Bo myślałam, że tylko mój, nawet śmiałam się na wizycie do lekarki, że mój mąż czuje się gwałcony 😂😂😂

reklama
Hej, ale dużo pisałyście w weekend 😄 ja tak się zastanawiam, bo mialam niskiego tego proga czy można cos suplementowac, żeby go zwiększyć? Nie mówię tutaj o Duphastonie, tylko jak to jest z tym progiem. Czy to jest jakaś zależna, że on w każdym cyklu będzie inny?
Na przyklad :)

Załączniki

• Screenshot_20250510_195707_Instagram.jpg
    Screenshot_20250510_195707_Instagram.jpg
    269,2 KB · Wyświetleń: 54
  • Screenshot_20250510_195832_Instagram.jpg
    Screenshot_20250510_195832_Instagram.jpg
    254,4 KB · Wyświetleń: 53
Do góry